zuxxi.com//sinema|geyiks

ridvan1980

  • Malena - Malena

    hoş

    filmin kalitesi şuydu buydu demiycem. oyuncuların kapasitesi belli. iyide oynamışlar. sadece filmi seyrederken olayların gelişmesinde yaşanan dram insanı cıldırtıyor. bunu çok iyi becermişler. seyredecek arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. filmden çıkınca yaşam hakkındaki gerçekleri iyi füşünsünler.
    Puan: 5
  • Güzel Dedektif - Miss Congeniality

    görmediyseniz yazık

    arkadaşlar inanırmısınız sadece bi sahne yüzünden tam 3 kere gittim. ismini bilmediğim bi parça eşliğnde podyumda dans edişleri... aman allahım o neydi öyle! parçanın ismni bilen lütfen yazıversin. sandra bence çok hoş biri ama ilk bakıldığında bu hissi vermiyor. hani o podyumdaki gülümsemeleri varya bence onu çok tatlı yapmış. konuyu boş verin. parana değer bi film. bence sandra yı eleştirenler haksız. çünki şimdiye kadar bu kadın her şeyiyle önümüzdeydi. dimi. öyleyse niye gittin. düşünün bikere her iki rolü nasılda becermiş. hem çirkkin hem güzel olabiliyor. oyunculuk herzmanki gibi gayet başarılı. herkese başarılar. mutlaka gidin!
    Puan: 10
  • Şaşkın İmparator - Emperor's New Groove

    hasret kalmışız

    inanın uzun zamandır hihç bukadar eğlenmemiştim. karakterler çok iyi tasarlanmış. şu sıralar vizyondaki en iyi filmlerden biri bence. bi de bizimkilerin dublaji... hakkaten iyi yapmışlar. ne diim. gidin bence. paranıza yazık olmaz.
    Puan: 7
  • Dansöz - Dansöz

    aferim size (site arkadaşlarına)

    valla daha ben diyem. demişsiniz denilecekleri. bravo. ben bu siteye bayılıyorum arkadaşlar. niye biliyormusunuz. sizler sayesinde. böyle filme bu az bile. daha kötü ve iğrenç bi eleştiri bileen varsa hiç durmasın. hepinize balşarılar arkadşlar.
    Puan: 1
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    kızdım amma aaa bu ne yaaaaaaaa!!!!!

    lan şu birciler varya heralda hocalari bunlari fazla bir vermiiş.oolum bu o kadarmı kötü yaa.azcık insafa gelin.vadem bi iş beceremiyoz hiç olmazsa bükemediğin bileği öp bari.hem ancene bu kadar iyi bi devam filmi olabilirr.aşkda güzel herşeyde güzel.espiriler mükemmel.her iki filmde de izlenen strateji de aynı,mantık da aynı.yani herşey koltuğa yapışmakla kalır.öpüldünüz.hadee byyyeeeeeeee...
    Puan: 10
  • Herkes Onu İster - Get Over It

    pişman olmayacaksınız

    abartısız hoş başarılı ve güzel bir müzikal. piyasadaki filmlerin çoğundan daha iyice. vaktinize ve paranıza değecek. bence görmelisiniz. kızlar çok tatlı. ama bir özelliğide tiyatro içeriğinin bütün filme iyi ve akıllıca yayılması. size hem sinema hem de tiyatro zevkine eriştirecek. buna eminim. iyi seyirler.
    Puan: 8
  • Onunla Bir Gece - One Night at McCool's

    liv'e yazık olmuş

    benim gördüğüm artık senaristler ve oyuncuların uyumsuzlaştığı. bu kadın böyle bi filme gider mi hiç. o tatlı, insanlara güzel hayallere götüren, saf, temiz bir kızı böyle iğrenç bir senaryoyla kirletmek... şunu hatırlayın ...armegedon... muhteşem bir film. bi de buna bakın. anlatmak istediğim hem kalite hem de insanlık. gerisini siz düşünün.
    Puan: 5