zuxxi.com//sinema|geyiks

Aydinvemonica

  • Meksikalı - The Mexican

    ne bilem kardeşim

    Ya kardeş film yarın vizyona giriyo ne biliyim, iyimi kötümü. ne yorumu, bildiğim bişey var julia eskiden hoş hatundu. Bide bu Bred, i.nesi yüzünden kız arkadaşımdan ayrıldım. Dedi illa Tibettte 7 yıla gitcez bende ya tibet aman ya bred yada ben dedim. Şu anda boşum. Bredi sevmeyen kızların mesajlarını bekliyorum.Talep ii olursa mail adresimi veririm ona. Not olarak 1.5vercekdim. Ama yuvarlama kuralına göre teksayılarda 0.5 ise bu 1 olur o yüzden 1.
    Puan: 1
  • Örümceğin Maskesi - Along Came a Spider

    Erkekler gitmesin

    İzlemeyen okumasin

    Erkekler sakın gitmeyin sonra aranızdan bazıları Monicaya aşık falan olur. Cinayet işletirsiniz bana. Ya ismini duymuşdum ama ilkkez bu filmde gördüm kendisini hakkaten çok güsel bişey. Bu rol içinde birebir Öyle masum bakıyoki adamın yüzüne. Ah canııım.. Neyse ama sonra yapacağını yapıyo. Ossun ben seni böylede seviyom. Aslında 9 vercektim, harika film ama erkekler gitmesin diye ve o masum bakışlıyı böyle senaryolara ittikleri için 7 yapıyorım. Neyse 8 olsun hadi.
    Puan: 8
  • Final Fantasy - Final Fantasy - The Spirits Within

    Sizleri kınıyorum

    Sevgili 1 ve 10 veren beyinciği gelişmemiş arkadaşlar Eğer her gördüğünüz filmlere böyle atlarsanız Sinemadan zırnık anlamadığınızı göstermiş olursunuz. Bu filme 10 verirseniz Shawshank, Shindler'in Listesi, Matrix, Platoon Part,Hayat Güzeldir, Terminator 2, gibi başyapıtlara kaç vermeyi düşünüyorsunuz. Doğru ya siz normal düşünemiyorsunuz. 1 veren kasıntılar adamın azına bağran filmler dururken neden güzel yada iyi sayılacak filmlere 1 veriyosunuz. Bunada 1 verirseniz Abuzer Kadayıf, Watcher, Tibette 7 yıl gibi Rezalet filmlere kaç verceksiniz. Başka filmlerle kıyaslayıp puan verirseniz. Bu siteye takılan cemaatide mutlu etmiş olursunuz.
    Puan: 7
  • Uykusuz - Non ho sonno

    10 ve 1 verenler dallamadır.

    İzlemeyen okumasin

    Ya madem dedektifçilik filmi yapıyosun bari mantıklı yap ve yalan gonuşma. hatırlarsanız ilk sahnede ölen kız arkadaşına telefonda katil cüceyle beraberdim dedi. beraber olduğu adamında adamında cüce olduğunu sööledi filmi izleyen farketmişdir katilde cüce değil. Yani filmde yalan söylerlerse biz katili tahmi edemeyiz ki. Bi de yine ilk sahnede adam trenin içine mi ışınlandı. Yani bu gerilim filminlerinde katillerin mekan tanımaması, evi arayan kurbanın hiçbir zaman katilin saklandığı yeri bulamamsını hatta hep katilin saklandığı yere sırtını dönmesi gibi klişeleri hangi akıllı yönetmen sonladıracak merak ediyorum. Eğer sizde sansürsüz izlediyseniz filmdeki vahşet sahneleri hakkaten insanın içini cız ettircek cinsden 3 puan vahşete ait olmak üzere filme 4 veriyorum.
    Puan: 5
  • İlk Gün - Training Day

    haksızlık etmeyin

    adamlar sürükelyici yapmış. genelde böyle filmler rezalet bi sonla bitirirler. ama adamlar güzel götürüp güzel finalle(en azından göze batmayan doyurucu) bitirmişler. bazı mantık hataları var. adam bi caylağa ilk günde ne kadar pisliği varsa gösterdi. çaylakda maşallah amerikada polis. ama saf mı saf. vur kafasına al şekerini misali olmaz yanıı. Ama denzıl harika oynamış ethanda iyiydi. bu yüzden 8 olsun. bide bu dr dre naapmış 30 kilo vermiş. üstelik yabancıyada değil denzel ve macy'ye vermiş. snoop aynı bi deri bi kemik.
    Puan: 8
  • Bir Dev Adam - O

    Hakkaten Julia hep zencilere veriyo..

    yanlış anlamayın fesat arkadaşlar genelde kalbini veriyo. bizim dansımızda, traficde, bu filmde. bide kız şişko niye hep esas kız rolünde heralde zenciler dışında yönetmenlerede bonkörce davranmıyo...
    Puan: 5
  • Diğerleri - The Others

    john ross II hep yalan soyluyo.

    Nicole kidman oyunculukda ne kadar kötü oldugunu gösterdi. Kırmızı değirmen haric izledim filmlerini ama yok bu kadında oyunculuk. Film içkararıcı bi film. ama kesinlikle ne gerilimi ne korkuyu verebilmiş. Gerildim diyenler gerilmediniz ben söylüyüm içiniz karardı. gelipde buraya güzel gerilimdi demeyin. senaryo güzel ama harika olabilirmiş film keşke bütçeli kaliteli bi çekim ve usta bi yönetmen olsaydı. Kamera açıları rezalet. 9 luk bi film düşmüş 3'e evet az diyebilirsiniz ama napıyım 1 kere sıçradım bi kere gerildim 2 saatlik filmde.kalanlarda için daraldı. başlığa gelince bu adam hep böyle yapıyo yok atlama sahnesi yok bilemme ne arabası ben prömiyer gördüm. Yalan nicole hiçbir yere atlamıyo.
    Puan: 3