zuxxi.com//sinema|geyiks

Sushi

  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    Coen'ler aşmış adamlar

    Müthiş bi film bence, çok haksızlık etmişsiniz. (Gladyatör gibi bi filmi 12 dalda Oscara aday yapanlar için de aynı fikirdeyim) Her açıdan çok güzel bi film yapmış Coen kardeşler; filmlerde her küfür edildiğinde gülmekten dağılmayan, gerçekten ince bir mizah anlayışı isteyen kaliteli bi film arayıp bulamayanlara, Being John malkovich ve bu film ilaç gibi gelcek. Benden soolemesi..
    Puan: 10
  • Vizontele - Vizontele

    Tiyatro oyunu yapsalardı daha ii olurmuş..

    Gerçi "adamlar zaten tiyatro yapıyo, giden mi var?" diye düşünebilirsiniz, doğrudur; ama filmin skeçler halinde ilerlemesi ve bayağı espriler (küfürler falan) kullanarak seyircileri güldürmeye çalışması beni filmden soğuttu açıkçası. Ama salonu tıka basa dolduran herkes çok eğlendi, gülmekten dağıldı falan. Bi de flyingcam bulduk diye habire uçarak çekmişler, çektikleri her şeyi kullanalım diye de acaip gereksiz ve karışık bi kurgu yapmışlar; bunun dışında teknik açıdan hakkaten Türk filmleri arasında epey ii. Eğlenceli bi film ama pek bişi yok..
    Puan: 6
  • Zor Baba - Meet the Parents

    Hoş ve o kadar da boş deil..

    Çok eğlenceli, güzel espriler falan var, kesinlikle sıkmıyo, oyuncular ii; ve saçmalığa kaçmadan yapılmış az sayıda komedi filminden biri. Eğlenmek istiyosanız gidin, yok ben derinliği olan film izlemek isterim diyosanız o zaman Quills'e, Filler ve Çimen'e falan gidin
    Puan: 7
  • Aile Babası - The Family Man

    Duygusal, sıcak bi film

    Konu belli, başı sonu belli ama duygusal insanların (en azından aşk mı para mı sorusuna aşk diyenlerin) sevebileceği hoş bi film
    Puan: 8
  • Dr. T ve Kadınları - Dr. T and the Women

    O kadar da kötü deil yaw!

    Haklısınız, film kafa şişiriyor, herkes bi ağızdan konuşuyor falan ama Altman amca bunu özellikle mi yapmış acaba diye de düşünün bi.. Yine de çok ii olmamış, karakterler de olaylar da havada kalmış, keşke daha az karakter olsaydı da nası bişey olduklarını anlasaydık. Yine de Altman sevenler için fena deil..
    Puan: 5
  • Filler ve Çimen - Filler ve Çimen

    Güzel olmuş..

    Seyrettiğim en iyi Türk Filmi. Semboller güzel olmuş ama çok gözümüze sokulmuş, bi de çok fazla karakter var, biraz yüzeysel kalıyolar ama bunnar sorun deil. afferin yapanlara!
    Puan: 8
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    Anlatım çok güzel

    Konu bildik ve sıradan, hatta duygu sömürüsü olabilir; ama adam öyle güzel anlatmış ki öyküyü.. Müzikal sahnelerle gerçek dünya arasındaki kontrast çok hoşuma gitti; Björk de epey ii
    Puan: 9
  • John Malkovich Olmak - Being John Malkovich

    Süper!!!

    Adamlar önce fikir bulmuşlar sonra da mühiş bi şekilde işleyip filmi çekmişler, her açıdan çok güzel. Cameron Diaz'ı takdir ettim, John Cusack ve Catherine Keener her zamanki gibi çok ii, fikir güzel, konu güzel, her şeyi güzel.. Böyle filmler pek bulunmuyo,geldi mi kaçırmamak gerek. Mutlaka gidin!
    Puan: 10
  • Yeni Hayat - Cast Away

    Hem güzel hem de klişesiz

    Filmde nerdeyse hiç bi klişe yoktu, arkadaşlar da bu yüzden beğenmemiş ve annamamışlar sanırım. Bence gayet guzel anlatılmış hikaye, hiç sıkmıyo hem de!(şu 12 adaylik alan intikam savaşçısı Gladyötörle eğlenen arkadaşlar sıkılabilirler tabi) Hiç bişi için olmasa bile Tom Hanksi görmek için gidilir.
    Puan: 9