zuxxi.com//sinema|geyiks

manik_depresif

  • Onurlu Bir Adam - Men of Honor

    azim azim..

    gerçekten güzeldi. derslerime daha çok çalışmalıyım çalışırsam hepsinden geçcem demektir...:)) şaka biyana güzeldi.. azmin elinden hiçbişey kurtulmadığını bir kez daha anladım..
    Puan: 7
  • Yeni Hayat - Cast Away

    .......

    ne biliim işte.. demekki zaman o kadar önemliki her anı mükemmel yaşamalıyız.. fazla üzülmeden... her andan tada alarak zevk almasını bilerek... değil mi.. izlenmesi gereken bir film...
    Puan: 7
  • Kurtların Kardeşliği - Le Pacte des Loups

    Çooooook Sağlam

    Valla arkadaşlar film daha kendini ilk 5 dakikada belli ediyor.. çok fena karizmalı, sadece gözleri görünen (bkz. Filmin Afişi) iki şahıs aman allahım ve sonrasında gelen deli bi dövüş sahnesi fazlasına gerek yok valla ben çok beğendim ama 10 almayı haketmiyor... Yaratık daha iyi olabilirdi... izlenmeye değer..
    Puan: 8
  • Deli Yürek - Bumerang Cehennemi - Deli Yürek - Bumerang Cehennemi

    gidin paranıza değer bi film.

    bakın arkadaşlar ben zati yusuf abim için gittim elenaman yakışıklı kabul edelim iyide oynamış.. film güzeldi zaten türk filmlerine az giden bi kişi olarak bunada parama kıydım ve gittim ama güzeldi fazla action yoktu ama turklerden bu beklenir .fazla abartmamış adam işte ama ben yinede gidin görün derim filmde birçok türkiye gerçeğine parnak basılmış. biliyoz gerçi bu gerçekleri ama olsun hadi gidin gidin paranıza değer..
    Puan: 8