zuxxi.com//sinema|geyiks

medical

Sonu Gelmeyen Espriler

Yine yemekte kadavra eti var, iyi mi!?!...

Tıp fakültesinde, öğle yemeklerinde ne zaman doğru dürüst bir et yemeği çıksa hemen bu geyik döner. Hatta bazı hiper-geyikler "aaa! et formaldehit kokuyo!..." şeklinde fikir beyan ederler. Hatta ve hatta daha da ileri gidip "yaw benim et latissimus'a (en geniş sırt kası) benziyor, ne ilginç" ya da "ulan kesmek için kadavra bulamazken, bunları yemek yapmak için kullanıyorlar" der bu şahsiyetler... İşin hicap duyduğum kısmı ise, ben de ilk iki sınıfta aynı gabi espirileri yapar, yapanlara sıcak gülücükler atardım... Bir ara da kadavra pratiklerinde çevirdiğimiz geyikleri (örneğin "aaa! bu adam ölmüş!" gibi...) paylaşmak isterim bu güzide site vesilesiyle! Kalın sağlıcakla.

Nova Color

Yaw ben de yerdim katır kutur o novaları; bununla yetinmez ara sıcak olarak silgi ve kurşun kalem ucu, tatlı olarak da uhu yerdim. Tıp camiasının güzide bir üyesi oldum olalı ne haltlar etmiş olduğumu anladım ama beyhude geçti yıllar...

Video Çılgınlığı

hatırlarım, bir gün video'cuya gidip Walt Disney'in çizgi film karakteri olan Mickey Mouse'u kastederek, miki filmi istemiştim. Adam tezgahın arkasından beni şöööle bir süzdü ve 'bunu gizli izle, başımı derde sokma e mi?' diyerek bir kaset uzattı. İşte o gün çocuk masumiyetimi kaybettim!