zuxxi.com//sinema|geyiks

filims

Banyo

Suyu açarsınız, beklersiniz çeşmeden aksın diye, fakat tam tepenizden buz gibi (ya da kaynar) su akmaya başlar, hemen aşağı indirirsiniz kolu fakat iş işten geçmiştir.

Kanuncu Kız

"Bak da biraz örnek al, kız ne biçim kanun çalıyo. Sana da kocaman org aldık, hala bi tane şarkı çalamıyosun."

Ders Dinleme

Dersi hiç dinlemediğimiz halde, yanımızdaki arkadaşla konuşurken arada sırada hocanın tahtaya yazdıklarını göstererek bir şeyler sorarmış gibi yapmak hocanın bize kızmaması için kullandığımız iyi bir taktiktir.
  • Balalayka - Balalayka

    Kemal Sunal'in anisinaymis

    Iki haftadan sonra bi sinemaya gidelim dedim arkadasla... keske gitmez olaydim... herseyden once filmin konusu monusu yok, ya da baska bir deyisle konu cok klassik de diyebiliriz. NATASALAR DA INSANDIR mevzuu ele alinmis, ya da aslinda alinamamis... Bu filmi herhalde KEMAL SUNAL abimiz bile kurtaramazdi...
    Puan: 1
  • Hemşo - Hemşo

    ???

    son zamanlarda en cok guldugum filmdi, nasil bu kadar dusuk puan almis sasirdim
    Puan: 10
  • Masumiyet Yaşı - The Age of Innocence

    ...

    tum zamanlarin en buyuk gise basarilarindan birine ulasan bu film beraberinde bircok tartismayi da getirmisti. acikcacsi ben bu filmi ilk begenenlerdenim. ancak onumuzdeki donemlerde duzenli olarak devam edebilecegi ve daha parlak bir trend zizlenebilecegi soylenebilir...
    Puan: 8
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    wooooo

    SIKICI
    Puan: 5
  • Tüm Masumiyetiyle - En plein coeur

    psi-vis-man

    Puan: 7
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    ufff

    bikmadiniz mi bu filmden, ilkine bi akrep bi de cocuk koyup yeniden surmusler onumuze.
    Puan: 1
  • Cube - Cube

    anlamadim

    İzlemeyen okumasin

    film guzel. fakat diger yorum yapan arkadaslarin 372 nin veya **5 in asal olup olmadigi bu kadar dusunulur mu gibi elestirilerine katilmiyorum. siz oraya gitseniz adinizi bile unuturdunuz. zaten David de filmin bir yerinde kizin yaptigi hesaplarin cok da zor olmadigini soyluyor. bunlardan baska bulunulan odanin koordinatlarinin nasil bulundugunu, tuzaklarin hangi odada oldugunun nasil bulundugunu anlayamadim (yani odada bi suru kapi var, hangisinde gercek koordinatlar falan...). ayrica sitesine de bi bakiyim dedim bu sayilarla ilgili bisey var mni diye, pek bulamadim. film guzel, ama herseyi anlamak isterdim.
    Puan: 10