zuxxi.com//sinema|geyiks

userid

Pıtır Pıtır

patlattığım pıtırlar başkasına yada şirkete aitse arada patlamamış boşluklar bırakırım anlaşılmasın diye.

Şahin

Sahibinin kıçını tanıyan bi alarm sistemi vardı, başkası binince onu havaya fırlatıyordu. Aklımda kalan tek sahnesi budur.
  • Kırmızı Gezegen - Red Planet

    Süper

    evet, süper bir hayal kırıklığı oldu benim için, ben afişlere kanıp orada birşeylerle karşılacaklarını umuyordum (filmin son 10 dakikasına kadar umudumu yitirmedim) ama bunların tek karşılaştığı göbekten aydınlatmalı hamam böcekleri oldu, bu filme vereceğiniz paraya sevgilinize bi yemek ısmarlayın , çok daha hayırlı bir iş olur..(filmdeki klişelerden bahsetmiyorum bile)
    Puan: 4
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    ....

    once vizontelede olmuştu şimdide bunda, salonda gak dense guluyorlar guk dense guluyorlar, kendimi filme veremedim. Kacak VCD almamanın cezasını cekiyoruz. Neyse filme gelince bence çoğu yeri propaganda filmini çağrıştırsada (filmin sonları aynısı) eğlendirici. Fakat Sinan Çetin'e 1 çift lafım var. Yahu kardeşim bir iş yaparken biraz özen. Eşşek kadar kızın elinde p.prenses kitabı. Bu kız kaça gidiyor. Bide konuşması; kızın masum, çocuksu gibi gorunmesi için illa mıymıymıy diye konuşması lazım. Puanım 5. (kacak VCD almayın...kiralayın:) )
    Puan: 5
  • Taxi 2 - Taxi 2

    boing 406

    Gözlerim bir motorsiklet sahnesi aradı ne yazıkki bulamadı. Danyel bu sefer 406 yı uçuruyor.(her 2 manada da) ...ilk filmi beğendiyseniz gidin.. Haa bide Petra biraz daha ÖN plana çıkmış, super olmuş. Filmin tek kotu yanı ,benim için, sinemadan çıkıp eve Tofaş Serçeyle dönmek oldu. Sonuç: 8: Lezzetliymiş. Bir kere daha izlerim
    Puan: 8
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    ey guzel kiz

    salonda kese kağıdından popcorn zıkkımlananlardan felsefesini pek anlayamadım ama bir dövüş sahneleri varki gerçekten cok güzel. Li Mu Bai karakteri tam karizma yani. Bir final sahnesi var cok hosuma gitti. Ben doğrudürüst bir sinemada bir daha gideceğim sizede tavsiye ederim. Bir konuda arkadaşlara da katılıyorum konuşulan ingilizce cok rahat anlaşılıyor bu da ingilizcesi mükemmel olmayanlar için (benim gibi) seyri daha zevkli yapıyor. DVD playerim olsaydi DVD'sini alırım, o derece
    Puan: 8