zuxxi.com//sinema|geyiks

Mr.Director...

  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    Benim yorumum...

    Romantik dram tarzındaki filmde, izleyici filmin içine girip olayları kendi yaşıyabiliyor.. bence bu bi filmde büyük bir ölçüt... Bizlerin kullandıkları bir terim var." Türk filmine benzemiş." Evet film gerçektende bir Türk filmindeki kadar duygunun ön planda olduğu ,teknolojinin vede karmaşanın uzak olduğu insanın vede sevginin işlendiği bir film.. Sinema koltuğuna oturup gerçekten Richard Gere vede Winona Ryder'in performansları izlenmeye değer..
    Puan: 8
  • Geyik Muhabbeti - Road Trip

    Benim yorumum...

    Bir yol hikayesi olan film çoğu zaman sıkmaktan vede konusuzluktan kutulamıyor... bazı sahneler izleyiciyi perdeye bağlamak için süslensede filmin tamamını ele alacak olursak pek fazla ilginç değil.. Amerikan gençliğini konu alan bir film daha..
    Puan: 4
  • Filler ve Çimen - Filler ve Çimen

    Benim yorumum

    Derviş zaim'in önderliğinde toplanmış gerçekten sinema yapmak için sinema yapan bir ekip. özellikle ekibi tebrik ediyorum. İkincisi filmin öyküsü tam bir sinemotografik öykü. çok başarılı. Çekim teknikleri vede çekim yerlerini kullanma açısındanda başarılı Derviş zaim. Filmin de doğuş öyküsü gibi Filler oynaşırken olan çimenlere olur..
    Puan: 9