zuxxi.com//sinema|geyiks

bendesezar

  • Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - Dar Alanda Kısa Paslaşmalar

    Mükemmel

    Dar kafalıların kısa paslaşmalarını okuyup bu yazıya ulaştıysanız, son zamanların insanları en iyi anlayan ve anlatan mükemmel bir hikayeyle karşı karşıyasınız. Bence hemen internetten çıkın, bilgisayarı kapatın, filme gidin.
    Puan: 10
  • İzleyici - The Watcher

    BEN BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜM

    20 yaşın üzerindeki herkes buna tıpatıp benzeyen 5-6 film görmüştür zaten. Sinemada bu kadar sıradan birşey hiç seyretmemiştim. En iyisi Show TV'nin çarşamba film kuşağını izleyin, ama buna gitmeyin.
    Puan: 3
  • Yüzleşme - Get Carter

    Bu sene film yok galiba

    Bir facia daha. Bıktım artık abuk sabuk filmlere gitmekten. Daha dün gittim, ama o kadar silik bir filmdi ki, buraya yazacak tek birşey hatırlamıyorum. Hatırlamayacaksan niye gidesin, di mi ama?
    Puan: 3
  • Bir Şans Daha - Bounce

    İdare eder işte

    Film fena değil. Öyle derinliği merinliği, aşka değişik bir bakış açısı falan yok. Kafanızın bozuk olduğu bir akşam düzeltmek için iyi bir film o kadar.
    Puan: 6
  • Güzel Dedektif - Miss Congeniality

    Krize birebir

    Hiçbir fikrim yoktu filme giderken. Belki de o yüzden 10 dakika sonra tamamen koptum. Uzun süredir bu kadar komik bir film izlememiştim.
    Puan: 8
  • Bizim Dansımız - Save the Last Dance

    Eğlenceli

    Çok orjinal bir film değil. Bir MTV prodüksüyonu olduğunu söylersem hedef kitleyi de anlarsınız herhalde. Fakat danslar çok güzel. Dansları seyretmek için gidilir.
    Puan: 6
  • Aşkın Büyüsü - Les Enfants du Siècle

    Hakkaten Sevgili Filmi

    Arkadaşların sevgili ile izlenmesi fikirlerini tamamen destekliyorum. Fransız sinemasından haz etmeyenleri de uyarıyorum, bu da pek size göre değil. Bence karakterler yerine çok iyi oturmuş ve çok güzel işlenmiş. Özellikle Musseo ilginç bir tip. Filmin geneli de akıp gidiyor. İyi bir hikaye olmuş, ben de beğendim.
    Puan: 7
  • Tüm Masumiyetiyle - En plein coeur

    Ben Fransız Kaldım

    Ben filmi beğendim. Orta yaş bunalımındaki erkeklere ve etraflarındaki kadınlara dair çok iyi gözlemler var bence. Fakat filmi çevirmeyi unutmuşlar. Filmin bir yerinde yaklaşık 10 dakika hiçbir çeviri yapılmamıştı. Ben fransız kaldım. Millet Hollywood filmlerinden başka birşey seyretmiyor diye şikayet ederler. Fransızca bir filme gitmek bu kadar riskliyken biz napalım. Bir kere de "DÜnyanın Tüm Sabahları" filmine gitmiştim. Ordada filmin bütün anlamını taşıyan "dünyanın tüm sabahları" cümlesini çevirmeyi unutmuşlardı! Allahtan yanımda Galatasaray'lı bir arkadaşım vardı da o söyledi. Bu ülke de Fransızca bilen yok mu kardeşim?
    Puan: 7
  • Paramparça Aşklar Köpekler - Amores Perros

    Banka soygunu bölümü

    İzlemeyen okumasin

    Hakaten de banka soygunu bölümünde sevecen abimizin (Romario'ydu galiba) ağzının burnunun ve özellikle gözünün dağılmış olması gerekmez miydi? Çünkü ondan hemen önce(ki hafta) Zapatista ile sokakta karşılaşmışlardı da gözü patlak değil miydi bu adamın? Lütfen birşeyler söyleyin, feci aklıma takıldı. O da yetmiyormuş gibi bi sürü arkadaşın da aklına taktım
    Puan: 8