zuxxi.com//sinema|geyiks

herlafamaydanoz

  • Tavuklar Firarda - Chicken Run

    cook guseldi

    kacirmayin
    Puan: 9
  • Çikolata - Chocolat

    ah coniii ahhhh!!!

    Aman da ne yakışırmış o saçlar sana! Kim istemedi bakiiim seni kasabada? cık cık!! Gel annem sen, bak sana çukulata vericez.
    Puan: 8
  • Tatlı Bela - Erin Brockovich

    yapmayın abi yaa

    son derece sıradan bi filmdi bence. onca oscarı olsa olsa amerikalıların bayıldığı su 'insan isterse herşeyi başarır' temasına borçlu olduğunu düşünüyorum
    Puan: 4
  • Billy Elliot - Billy Elliot

    haksızlık

    Bi sürü saçmasapan filme oscar yağdırıp bu filmi es geçmelerine inanamıyorum. Son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Kaçırmayın derim.
    Puan: 10
  • Amerikan Sapığı - American Psycho

    yapmayın abi bu kadar acımasız olmayın

    bu bi korku filmi diil ki niye kan ve vahşet az olmuş diye eleştirildiğini anlayamıyorum. bence yönetmen özellikle vahşetin içinde mesaj kaybolmasın diye çaba sarfetmiş çok da başarılı olmuş.ayrıca cristian bale muhteşem bir oyunculuk sergilemiş sırf onun hatırına bile zevkle izlenir diyorum
    Puan: 9
  • Final Fantasy - Final Fantasy - The Spirits Within

    yapmayın arkadaşlar yaa

    son zamanlarda izlediğim en iyi bilimkurgulardan biriydi.tamam konu tanıdık ve mesela Evolutionun aynısı ama çok güzel işlenmiş grafikler de muhteşemdi.ben Evolution a da büyük umutlarla gitmiştim ama nefret edip çıkmıştım. bence bu film ona on basar.
    Puan: 10
  • Panama Terzisi - The Tailor of Panama

    ööggg

    arkadaşlar diyorum ki bu filme kotu demek kotu filmlere hakarettir. yıllardır izledigim EN KOTU filmdi kesinlikle. ben pierce amcayi aslında severim ee geofri amca ve cemymi teyze de iyi oyunculardır ustelik casus hikayelerini de severim. zuxxi de dusuk puanlı oldugunu gordum ama sıradan bi casus filmi herkese cok bildik geldi herhalde diye dusunerek- ve de aslinda oldukca vasat bi film bekleyerek gittim. ama sevgili yonetmenimiz zoru basararak beni bile dehsete dusurmeyi basardi. helal olsun diyorum ve de ben ettim siz etmeyin diyorum.
    Puan: 1