zuxxi.com//sinema|geyiks

indieGIRL

  • Tibet'te Yedi Yıl - Seven Years in Tibet

    :)))))

    seven years in bed esprisini ben de duymuştum, film çok yavaş tempoda gittiği için yapılan bir yakıştırma ama ben filmi baya sevmiştim. brad pitt zaten klasik filmlerde oynamayı sevmez bu da o filmlerinden biriydi... bu filmi izledikten üç gün sonra mı ne kundunu da izleyince dalaylama gözümde iyice büyümüştü adamın kitapları varmıdır okusam etsem yoksa tibete mi yerleşsem :) diye düşünürken gazetede hangi ünlünün yeni yılı nerde geçireceğine dair bir magazin haberi gözüme ilişti .. dalaylamanın programı neomi campellin striptiz yapacağı bir partiye katılmaktı.. yaw meğer bu adamda hollywoodun şişirdiği balonlardan biriymiş dedim kendi kendime.. ama heşeye rağmen film ve üzerinde durduğu konular güzel..
    Puan: 7
  • Kapışma - Snatch

    Ve Karşınızda Brad Pitt

    filmi açıkçası pek beğenmedim kurgu falan çok güzeldi ama eğlenceli ni film falan değildi.. brad pitt harikaydı ama.. 20.01.2001
    Puan: 6
  • Masumiyet Yaşı - The Age of Innocence

    bilmiom ama..

    yani filmin sadece yarısını izledim sonra sıkıntı bastı ve bıraktım aslında martin scorsese benim bayıldığım bi yönetmendir... raging bull,casino, taxi driver goodfellas taparım biçok fimine.. masumiyetin yaşında adam çok farklı bir hikayeyi kullanmış admın filminde filminde robert de nironun çıkıp da 'get the fuck out of here' demesine alışmışım bi kere... scorsese abimizin italyan tarzına yakışmayan bu bayık filmini pek beğenmedim..
    Puan: 6
  • Meksikalı - The Mexican

    hoştur

    İzlemeyen okumasin

    -When do you get to the point of enough is enough? -Never. güzel ve büyülü bir senaryo akılda kalan replikleri mevcut
    Puan: 7