zuxxi.com//sinema|geyiks

Bluesun

  • Sırlar Oteli - The Million Dollar Hotel

    herşeye rağmen...

    bu film izlenmesi gerekli arkadaşlar.. satır aralarında yakalanması gereken anlamlı mesajlar var. kesinlikle sıradışı bir film!! görüntülerin insanın içini daralttığı gerçeğine ben de katılıyorum ama bunu oyuncuların yeteneği örtüyor!!biraz düşünmeye hazırsanız gidin derim yoksa gerçekten çekilmez olur..
    Puan: 6
  • Saklı Seçilmişler - The Skulls

    Amerikan Rüyası...

    Öncelikle bu filmin mutlaka görülmesi gerektiğine inanıyorum. Macera, duygusallık ve gerilim çok iyi kaynaştırılmış.. Başlığın ne demek olduğunu izledikten sonra anlayacaksınız!!:))İyi seyirler..
    Puan: 8
  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    güzel hoş ama...

    Richard Gere ile rol arkadaşının oyunculuğuna lafım yok ama konusu çok sıradan.. Valla sevgilinizle gidecekseniz 10 üzerinden 10!! Ciddi söylüyorum; duygu yoğunluğunu çok iyi yakalamışlar.. Ne var ki;insan ne zaman bir Bodyguard, bir Kusursuz Dünya girecek bizim vizyona demeden edemiyor!!
    Puan: 6
  • Herkes Onu İster - Get Over It

    Gidilir :)

    Konusunu okuduğum kadarıyla oldukça hoş bir film..Bence bizim kızlarımız kendisini çok erişilmez sanıyor ama biraz avrupalı gibi düşünseler hem kendileri hem de biz erkekler çokk mutlu olacağız...Birazdan gidiyorum,size de tavsiye ederim..Paranızın boşa gitmeyeceğine eminim..İyi seyirler...
    Puan: 8
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    Son derece etkileyici bi film kim ne derse desin!!

    İzlemeyen okumasin

    Arkadaşlar bu sadece bir film ve yaşanmış bir olayı aktarması bakımından belgesel bir nitelik de taşıyan(her ne kadar çok güvenilir ve tarafsız olmasa da),masraftan kaçınılmamış,birbirinden etkileyici sahnelerle bezenmiş,son derece doyurucu,verdiğim parayı fazlasıyla hakeden,zaman zaman gereksiz abartılara yer vermiş olsa da konusuyla kendimizi sorgulamamıza neden olan güzel bir film..Bırakın eleştirmeyi de tat almaya bakın biraz da...Amma huzursuz bir toplum olduk biz böyle!!!
    Puan: 8