zuxxi.com//sinema|geyiks

minister_

  • Görev Mars - Mission to Mars

    kimse beğenmesede...

    izleyenlerin bu filmi beğenmemelerinin sebebi, filme önyargıyla gitmiş olmaları. herkes filme bol aksiyonlu bilimkurgu gibi beklentilerle gitti sanırım. ama film oyunculuk(özellikle tim robbbins), yönetmen, görüntü yönetmeni açısından çok iyi bana göre. hemde hayatın sırrını veriyo. daha ne istiyonuz? şunlara bak yaa!
    Puan: 9
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    jim carrey

    bazı espriler iğrenç olsada yinede çok matrak bi film. konusuda çok güzel bence. üstelik jim carrey nin en iyi oyunculuklarından biri. gidin valla kaçırmayın.
    Puan: 9
  • Uzay Kovboyları - Space Cowboys

    bu ne yaa

    abi bu kadar kötü bi film izlemedim ben hayatımda yaa. hiç bi yorum yapmııcam valla. oyuncular ii olmasa eksi puan alırdı bu film kesin.
    Puan: 3
  • Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate

    hiç düşünmeyin

    oyunculuk mükemmel(roman polanski nin hanımı başta olmak üzere:)gerilim derseniz gerdikçe geriyo(sonunda pek bişii olmasada) mekanlar çok ii seçilmiş,y önetmen derseniz konuşmaya bile gerek yok. yani kısacası görülmesi gereken bi film(ki şu aralar vizyonda bu kadar saçma film varken)
    Puan: 9
  • Son Durak - Final Destination

    sıra sizde

    diğer gençlik korku filmlerine hiç mi hiç benzemiyor. bikere konusu çok güzel. görüntü yönetmenide tam not aldı benden. üstelik ben hayatımda hem bu kadar korkup hemde güldüğümü hiç hatırlamıyorum. kesin kaçmaz.
    Puan: 9