zuxxi.com//sinema|geyiks

levoli

Technotronic

Simdi bakın bu Technotronic Belçika'lı bi gruptu. Ve şu anda Belçika'da hala bu şarkıyı çalan bar ve radyo kanalları var. Yani sadece biz diiliz her bok püsürden milli gurur yaratan, adamlar cidden bu şarkı çaldığında "Levooo -Ze komen uit Belgie- (Levooo olm bunlar Belçika'lı biliyonmu olluumm) yaaaa! diyolar. Ben de hemen ardıma bile bakmadan kaçıyorum oralardan. Bu hikayeden çıkarılacak 2 sonuç var: 1. "Avrupalılar Türk gencini ayakta alkışladı" geyiğini avrupalılar da kendileri için yapıyolar. Tek salak biz diiliz. 2. Ardına bakmadan ortamdan kaçmana sebep olan lavuklar dunyanın heryerinde var.

Hatıra Defterleri

Çok duygulandım be bunları okurken. Sonra aklıma geldi ki benim de ortaokuldan vardı böyle bi defterim. Tam 4 saat 15 dakikalık bi ugraştan sonra artık kullanılmayan kömürlükte bi kutunun içinde buldum onu. Sapasağlam bana bakıyodu işte, açtım okudum, güldüm, kızdım, aşık olduğum bi kız vardı onu hatırladım, şööle yazmış: Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parçalayacak kadar asidir. Yalancı. Bi kere bile görüşmedik. Naapıyodur acaba? Evlenmiş midir? Bazı arkadaşlarım da adres ve telefon numaralarını yazmış aradım hepsini hiç kimse tanımıyo onnarı. Bu numarada ööle biri yok. Kusura bakmayın rahatsız ettim. Önemli deil.

Mahalle Maçları

Hani hepimizin maallesinde olan, takımı kuran, saa sola emirler yağdıran ve çoğunlukla maallenin en güçlü ve en iyi top oynuyan ve çoğunuzun nefret ettiği o ibne takım kaptanları adına konuşuyorum. Ben de onlardan biriydim küçükkene ve hepinizden özür diliyom... Cüce Şükrü, Cılız Ersin ve Tombilik Mustafa olm en çok da sizden özür diliyom.

Nova Color

Yaw hiç unutmam bi sefer birisiyle iddiaya girmiştim de ekmeğin arasına yeşil olanını koyup kıtır kıtır yemiştim. Soonada 3-5 gün boyunca zıçtıktan soona çıktımı yoksa hala içimdemi diye kendi mokunu seyreden andaval biri olmuştum. Tuvaletteysem ve aklıma o olay geldiyse şu an bile kendi mokuna bakmaya devam eden (Belli mi olur baba, belki bi gün lop diye... Neden olmasın?) 26 yaşında bi andavalım. Biliyom iğrencim... Utanıyom.