zuxxi.com//sinema|geyiks

kara kobra

Kuruyemiş Yeme

Çerezciden örneğin antep fıstık, badem, fındık ve leblebiden oluşan karışık çerez alınır. Yemee başlandığında önce antepler, sonra bademler, daha sonra fındıklar ve en sonunda da leblebiler yenir. Peki neden sırayla yediimiz halde alırken karıştırılır, anlayabilmiş deilim.
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    Senarist KK olunca.............

    Kandemir Konduk allahından bul emi. Bunca yıl bu piyasada olupta nasıl böyle bir senaryo yazabiliyorsun şaşmamak elde değil. Senaryo böyle olunca ne yönetmen, ne oyuncular filmi kurtaramamış. Yalnızca yapımcılarını, çok iyi reklamını yaptıkları için kutlamak gerek...
    Puan: 3
  • Vizontele - Vizontele

    ...

    Öncelikle küfür ya da hakaret içeriyorsa mesaj silinebilir diyorsunuz fakat uygulama hiç öle olmuyor , ne iş ... Filme gelirsek Şimdiye kadar izlediğim türk filimleri içinde en iyisi. Ben bişey diyorsam biliyorumda söylüyorum. ( Üç tekerlekli Bisiklet, Rıhtımlar Üzerinde, Kibar Feyzo, Eşkiya ve Herşey Çok Güzel Olacak'ı da izlemiş bir abiniz olarak söylüyorum.)Bu filme mutlaka gidin , şimdi olmasa bile altı ay sonra bir kere daha görmek isteyeceğinizi düşünüyorum. Tam anlamıyla "Cennet Sineması" tadında bir film... Gereksiz denyoluk yapanlarıda hiç dinlemeyin. Bu filme 8 vermemin nedeni ise, bu anlayışla devam ederlerse 9 ve 10 vereceğim filmler yapabileceklerine olan inancım. Emeği geçen herkesi kutlarım.
    Puan: 8
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    Beni kesinlikle okuyun !..

    Bu yazıdan önce onbeş, yirmi adet yorum okumuşsunuzdur. Size önerim, eğer çok hoş bir DOÐU MASALINI, müthiş görüntüler, çok iyi bir oyunculuk ve süper bir müzik eşliğinde izlemek istiyorsanız, BU FİLMİ KAÇIRMAYIN!..
    Puan: 9
  • Tatlı Bela - Erin Brockovich

    Anlamıyorum yaa!..

    Şu filmi izlerken bazı sahnelerde gözümüze sokulan mikrofon var ya.. Anlamıyorum abi, bu bir sinema tekniğidir de, ben mi bilmiyorum? yoksa gerçekten montaj kazmalığı ise nasıl yapılır (teknik olarak değil yani..) anlamıyorum.. Lütfen bu göstermeci bir sinema tekniği ise bir vatandaş beni uyarsın. Filme gelince demiyeceğim , çünkü son derece sıradan bir film ve sıradan bir oyunculuk. Culya Rabırts'a o oskarı niye verdiler anlamış değilim. Çok onulmaz bir Culya Rabırts hayranı değilseniz size iyi gelmeyeceğini söyleyebilirim.
    Puan: 4
  • Dansöz - Dansöz

    Nedir bu Türk filmi düşmanlığı !!!

    Yeter artık isyan ettirmeyin insanı, inek amerikalılar yaptığı zaman en salak filmlere bile on veriyor, kendinizi de bi halt etmiş sayıyorsunuz. O salak matriks filimi ağzınızdan hiç düşmüyor. Bence bu filim, sizin o aptal matriksinize bin basar be. ON veriyorum ulan, helal olsun Savaş abime. Bence mutlaka görmeniz gereken bir film. Ben iki kere gittim. Herkese tavsiye ederim. Notum ise ON kere ON.
    Puan: 10