zuxxi.com//sinema|geyiks

Ziban

Çeşitli Ayrıntılar

Kendine iyi bak

Her görüşme sonunda adamı deli eden kendine iyi bak lafı vardır ya, bitir! Saol usta söyledin iyi ki yoksa hatırlayıp da kendime iyi bakacaam filan yoktu başka nasihatin varsa esirgeme. Şahsen ben çok kıllanırım.

Arkadaşa Rastlama

Banane kardeşim samimi olmadıklarım beni görünce niye ben ter dökiym, bırakırım onlar kıllansın napıcam ulan diye. Hatta daha da kötü hissettirmek için kendimden emin snob bi bakış atarım "hah ezdim seni" gibisinden. Kendimden çetinleri de çıkmıyo deil o zaman bükemediğim eli öperim abiii abiim derim.

Ayakta Alkışlayanlar

Bu tipler hep Amerikan filmlerinde olur imkansızı başarmış kahramanımızın antrenörü ebeveyni asker arkadaşı neyin gözlerini hipnoz olmuşcasına dikip hayranlıkla alkışlar, mest olmuştur. Hadi o film de ulan her seyrettiğimiz tiyatroda da imkansızı başarmıyolar ya bre özengeçler.

Kıza Bakabilme

Yolda yürürken göz ucuyla kestirdiğin arkası dönük, beline kadar saçları salmış bir afeti tam poz bi göriym diye için içini yerken tipin aslında üniversite hipisi, sakallı, gözlüklü bi hemcinsin olduğunu anlamak kadar seni irkilten ve omur iliğine "inbeee inbee" diye mesajlar gönderen başka bir titreme var mıdır?

Uzun Çoraplı Kız

Uzun çoraplı olup da beni tahrik etmeyen tek kahramandır pippi, yoksa o imaja dayanamam.

Yürüyen Merdiven

yürüyen merdiven yukarı çıkarken aşağı inmeye çalışan çocuklara kızanlara çok kızarım.
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    Kıçıma espriler

    Gülmedim desem yalan olur. Ama bi yerden sora yetti gayrı bu bayağılık dedim. Bence fragmanları daha komik filmin aslından. Ya da aşırı komiklik çabası bozmuş filmi, e bi de uçkura düşkün olanlar sever tabi.. ama sonuçta şunu derim "eh işte".
    Puan: 5