zuxxi.com//sinema|geyiks

PotansiyeL_TehLike

Çeşitli Ayrıntılar

Sözlük

Bi Kelimenin Anlamını Bulman Gerekti. Ee Napıcaksın Aramaya Başla Sözlüğü Burda Değil, Orda Degil, Hah En Sonunda Bulduk. Aç Hemen Sözlüğü Ara, ara, ara... Dur Lan Geçtik mi Yoksa, Yok Daha Var Ya. Çevir Sayfaları Çevir, Çevir, Çevir. Astr Geçtik İşte Bak. Dön Geri. Yine Başla Aramaya İleri Git, Geri Git... Aha Bulduk Sonunda Sayfayı. Şimdi Sıra Kelimede. Bu Değil, Bu da Değil. Aşağı Bak, Yukarı Bak, Tekrar Aşağı Bak. Evet işte Kazanan Biz Olduk, Bulduk Sonunda Kelimeyi Ulan Bi Kere de Açar Açmaz Bulayım Aradığım Kelimeyi Be!

Sonu Gelmeyen Espriler

Metro

- Hah metro geliyo - El et de dursun ahuahua - ... Ankara'da çok oluyo bu. İstanbul bugüne kadar rahattı ama artık onlar da katlanmak zorunda.

Şokella

Yazlığa gidince annem yemek hazırlamaya üşenirdi de ekmeğe şokella sürer yanında da bir bardak meyva suyu veriridi. Allahım ne güzel bir fix menüydü bu, her gün zevkle yerdik.

Mağaza Kabinleri

Eğer gittiğim mağazada bi kız grubu varsa biraz daha tilki olurum. Genelde bi kız kabine girer, diğerleri de kızın çıkmasını beklemeden kafasını içeri sokarak kıyafetin nasıl olduğuna bakmaya çalışır. Böyle durumlarda acaba kabin perdesi sıyrılır mı diye, mallara bakıyomuş numarasıyla kabini keserim. Bi kaç kere sıyrıldı perde. Ront oluyo ama napiim onlar da sıyırmasınlar.

Havuz

Hep biri arkadan gelip beni itecek endişesinden, doya doya, filmlerdeki gibi havuzun kenarında ayak parmaklarımı suya daldırıp daire çizerek suyu dalgalandıramadım ya, ona yanarım...

Kronometre Durdurmaca

Bunun dışında anlamlı sayılar da olabiliyordu haliyle. Okul numarası, doğum tarihi (19:85) favorilerimizdi.