zuxxi.com//sinema|geyiks

^MyDoNoSe^

  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    böööööö

    filme erkek arkadaşım,onun en iyi arkadaşı ve benim bi kız arkadaşım hep beraber gittik..sinemanın neredeyse tamamı erkekti zaten..olan 3-5 tane hatun da çıkardıkları üff püff sesleri ve oraya buraya kımıldayıp durmalarıyla kendilerini belli ediyolardı!! tek kelimeyle sıkıcı ötesi bi film!! resmen uyutuyo.. ya bi bayan olmama rağmen arabalar benim de ilgimi çeker ama filmde gözlerimi açık tutmak için kendimi zorladım!! sözde aksiyon filmi bi de.. alın bi oto dergisi boşuna para bayılmayın sinemaya.. aynı şeyleri görürsünüz!!hem akıcı bi film diil.. bayıyo...siz beylere benden tavsiye sağ kalmak istiyosanız kız arkadaşınızı götürmeyin.. ben benimkini öldürmemek için kendimi zor tuttum:)) katil olmak işten diil yaw:) herneyse..çok kötüledik galiba.. nicholas abimiz ve de şu sarışın hatun fena diillerdi yane:)) zamanınız ve de batan paranız varsa gidin görün.. ama bilin ki lanse edildiği kadar müthiş diil!!..
    Puan: 4
  • Aşk Üçgeni - Three to Tango

    orta şekerli...

    size pek de bişey katmayan,sonunda ee noldu şimdi yaw dedirttiren ama bi o kadar da keyifli,komik ve sürükleyici bi film..valla ben çok güldüm,çok eğlendim..zamanınız ve eğlenmeye ihtiyaç duyan sıkkın bi canınız varsa kesin gidin görün derim...
    Puan: 7
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    ...

    yaw neydi bu filmin manası?! bu kadar seviyesiz, bu kadar belden aşağı esprilerle dolu ve ağlamayı engellemek için zoraki sırıtmalarla bezeli bir film izlediğimi hatırlamıyorum!! tek kelimeyle bööööööööghhh!!! 2 puanın da karşılığına bakarsanız görürsünüz zaten; kusmadım ama bayaa bi öğürdüm..!! 3 milyon batıyo bana diyosanız gidin izleyin ama hakkaten de değmezzzzz...!!
    Puan: 2
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    şiddetle tavsiye edilir...!

    acaip hoş bi filmdi bence.. aptal ve sürekli birbirine benzeyen korku filmlerinden çok farklı bi konusu var.. kurgu, efektler, olayların gelişimi; bence herşey harikaydı.. oyuncuların performansları da kusursuz.. yalnız uyarılması gereken bi konu var; tırsak biriyle gitmeyin.. ben bi arkadaşımla gittim; bütün filmi koluma yapışık izledi.. hele bi de o adamı koltuğundan sıçratan bikaç sahnede olayı iyice abartıp tırnaklarını koluma geçirdi..! eve geldiğimde aklımda hoş bir filmden kalan sahneler; banyoya girememe fobisi ve bir de kolumdaki çürükler vardı..:) sonuç mu? gidin..gidin:)
    Puan: 9
  • Geyik Muhabbeti - Road Trip

    ıı ıh..!

    7 üstü verenleri dee; berbattı deyip 1 leri yapıştıranları anlamıyorum.. bu filmin neresi 10 luk?!?! yarısı aşk-meşk ve sevişme unsurları üzerine kurulu olan vasat bi filmdi işte..gerçi konu berbat diildi ama sıradan gençlik filmi işte.. kusucak derecede kötü de diil ama; 2 saate yazık... vericek paraya yazık..! bi de bayan arkadaşlara duyrulur;sakın ola sevgilinizle gitmek gibi bi gaflette bulunmayın.. denedim.. sonuçları feci oluyo..!
    Puan: 5
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    orta şekerli...

    çok farklı yorumlarda bulunan arkadaşlar olmuş; kimisi harika demiş kimisi berbattı.. bence ikisi de diil.. harika bi film olmadığı aşikar ama baygınlık hissi de vermiyo doğrusu.. sahneler boş boş kovalıyo birbirini.. anlamsız, manasız, boş iş dedirten bi film.. 9 ları 10 ları verenlerin aklına şaşarım.. yapıcak hiç bişeyiniz yoksa, para da batıyosa gidin ama lüzumsuz bi film işte...
    Puan: 5
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    gidilir...

    vizyonda bu kadar anlamsız ve boş filmler varken bence gidilicek en güzel film.. mükemmele yakındı..
    Puan: 9
  • Şaşkın - Bedazzled

    ...

    hoş we boş filmdi.. sırf brendan için gidilir zaten..adam harika oynamış.. mükemmel olmasa da iyiydi işte..
    Puan: 7
  • Vizontele - Vizontele

    ...

    çok hoş bi film olmuş.. ama daha ii bi son olabilirdi bence.. biraz dumur edici bi son var.. 'eee sonra..? ' diyesi geliyo insanın.. yine de gidilir bence..
    Puan: 8
  • Hannibal - Hannibal

    allahımmmm daha kötü olabilir miydi?!?!?

    Kuzuların Sessizliği'ne hayran kalmış ve Hannibal'ın kitabını da 3 günde bitirmiş biri olarak büyük bi merakla gittim filme.. Ama büyük büyük büyüüüük bi düşkırıklığıydı!! İlk filmle kıyaslanacak gibi değil.. Oyuncuların performansına söylenecek söz yok ama senaryo, filmin gelişimi, hele hele gerilimi kanlı ve iğrenç sahnelerle sağlamaya çalıştıkları bölümler berbattı.. Midem kalktı.. Film bütünüyle 'bitse de gitsek' izlenimi uyandırıyo.. Tekdüze.. Bi sonraki sahneyi tahmin edebiliyosunuz.. Özetle; aklı olan gitmesin.. Zaman kaybı..
    Puan: 1
  • Yarışçı - Driven

    driven

    yarışçı? sinema ? üste bi de para verilcek ha ? hay allaam ya.. tek kelime : ıyyyyy!!!
    Puan: 2
  • Panama Terzisi - The Tailor of Panama

    öyykk

    televizyona geldiğinde izlenebilir ama sinema için faciaydı.. verdiğim paraya bi de üç saate yazık.. yok arkadaşlar yok ; bi sürü güssel film var vizyonda, siz onlara bakın.. bu film çok bayık
    Puan: 2