zuxxi.com//sinema|geyiks

tassadar

  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    Sırf Arabalar için bile gidilir

    Valla bence film pek iyi değildi ama filmdeki arabalar gerçekten aşmıştı. Hele o kapalı garajdaki Ferrari'nin sesi aman allahım.Gidilebilecek bi film.Konusu kötü ve sıkıcı araba sahneleri çok iyi ama az.
    Puan: 7
  • Hücre - The Cell

    Cenifır fantezi dunyasında

    Gençler film çok çok iyi kurgular müthiş Cenifır'ı en güzel kıyafetiyle (sadece don ve gömlek) görmek mümkün. Dahası sahneler etkileyici ,kurbanlar çok güzel. Daha ne diyim bayaaa bi iyi. İlk başta çalan müzik hariç (cenifır at sürerken) her şey çok iyi.
    Puan: 9
  • Tavuklar Firarda - Chicken Run

    Arkadaşa uydum uymaz olaydım!!!

    "Olüm çok şirin" lafına kanıp gittim... Arka sırada oturan mertcan cok şımardı ve annesine yarın ingilizceden yazılısını oldugunu söylemediği için bütün havamız kaçtı... Aslında güzel bi film ama sinemadaki yaş ortalaması 11 olduğundan izlemenin imkanı yok.Hele "ginger" in son anda yaptığı kahramanlıktan sonra salondaki "oleeeeey işte bu ginger yerine ipi kesti aptal kadın" sesleri sonrada arka sıranın çakalı mertcanın sevincten pek dolu olmayan sinamadaki koltuklarda gezmesi ve IMAX yetkililerinin "ehe yerine otururmusun canım ehe" diyerek çocugu tartaklaması filmi izlenilmez kılıyo... Ama yinede izlenilebilir Tabi sabırlı bi insansanız!
    Puan: 4
  • Şaşkın - Bedazzled

    Yaw o basketbolcu ve hassas adam tiplemeleri için gidilir sırf!!!

    Film "Sonunda hep iyiler kazanır" tarzı ama çok komik bir filmdi hele hassas adam bitirdi beni! Ayrıca Elizabet teyzemizin allahı vardı hani... Deri ve kırmızı kıyafetler ve okul sırasına otururken verdiği frikik... E tabi kadın sanatçı kardeşim allah allah!!! Derimki kaçırmayın anormal eylenceli....
    Puan: 9