zuxxi.com//sinema|geyiks

freakmaxi

  • Kışkırtma - Trasgredire

    ???

    oyuncular boktan rol yapmıs aslında rol yaptıkları cok belli ayrıca hicte kıskırmadım basroldeki afet denilen kız kadın artık neyse gayet basit bir tip sadece vucudu guzel suratına bakınca babaannemi hatırladım allah rahmet eglesin bu arada neyse yanı gidin kadıkoyden erotik filim alın izleyin daha iyi abi notmu verecegiz birde !!
    Puan: 3
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    Tom in filmi out

    abi bu herif kaç yasına geldi benim kız arkadasım hala manyak gibi asık bu herife yaw! neyse filimde tom abi harbi tatlı yani erkek olmasaydım icabına bakardım olayın ama erkegim bu yuzden sanırım kıl kapmam lazım olaydan :) neyse filme gelince filimde teknik iyi içinde gecen 100 tane action sahnesinden sadece 4 5 tanesi elle tutulur durumda hele hele o filmin basında ucurumdan ucmak uzere olan o arabalı sahne gercekten beni bir an filimden cıkmaya zorladıki arkaslar saolsun kelepcelemişler filmin sonuna kadar cin işkencesi cektim bu arada filmin sonundaki dovus sahnesindede kafayı tasa vurup dagıtan adam ayaklanıp hala tomma yan cizmeye calısınca aklıma abartı arnold filimleri geldi birden ordada bir ayaklanmaya calıstım ama iyne olmadı unutmusum kelepceleri! genel olarak 5 verim ama cok incemi işleyecegiz 3 bile vermiyorum len!!!
    Puan: 4
  • Çığlık 3 - Scream 3

    gulerek korktum

    arkadaslar azdırdı gidelim dedik nasıl korkacagız simdi fantezi aleminde bizde cıglık atacagız derken bir baktım yanımdaki tip caktırmadan guluyor kendimi tahlil ettim benimde surratta bir gulumseme noluyor falan demeden gulmeler basladı farkettimki bir korku filmine bu kadar aptal karakterler koyulup filme korku susu vermeye calısılır yaw gercekten ileri derece sacmalık olmus yaw! tuh uzuldum bak simdi neyse olan olmus bir kere :))
    Puan: 3
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Dusuk puan verenler 15 yas altı herhalde...

    Arkadaslar, filmi izleyen cogu kişiden seyrekte olsa kötü puan veren cikmis ve cogunun verme nedeni KADINLAR NE ISTER? sorusuna cevap varmı... Filmde acık hatta ortada Şap gibi duran bariz bir cevap var ki bunu goremeyene yazık diyorum kızsa erkeklik hormonu fazla salgılanan bir kız, erkekse süzme maço diyebilirim!!! Burdan KADINLARIN ne istedigini söylemek filmi izlemeyenler için haksızlık olacagından birsey diyemiyorum. Ama izleyenler dikkat ederse filmin gayet guzel bir mesajı oldugu ve sadece gülmek için gidilecek bir film olmadıgını anlarlar... Bu film ne 10 puannı hak ediyor ne de 5 puan altını. Gittiginizde vakit kaybı olmaz, en azından filmde DIKKAT EDERSENIZ, partnerinizin ne istedigini anlarsınız. (Erkekler için konuştum, kızlar zaten biliyor, bilmesede hissediyorlardır.)
    Puan: 7
  • Kurşun - Exit Wounds

    Gurşun Adres Sormaz :P

    İzlemeyen okumasin

    Abi Tema acık KIMSEYE GUVENME! Filme girince bir turlu ısınamadım olaya. Hele sonu manyak geyikti. Herifi Severim ama su matrix özentisi görüntüler yokmu adamı deli ediyor. Bir eksikte daha dogrusu hatamı demeli bilmiyorum filmin nerede hızlı cekim nerede yavas cekim yapıldıgı belli. Yani caktırmamaya calısmıslar ama cakıyorsun işte. Yok bazı yerlerde bile bile hızlandırıp yavaslatmıslar ama olsun işte farkedilmemesi gereken yerde farkettik olmadı Eksi. Bir eksiside amerikan polisi neymiş oyle yaw! :))) Niye bizim türkler böyle olamiyor. Neyse :)) Bu arada Steven amcam hafif yaşlanmiş ve kilo almış. Zaman insanı nasılda Değiştiriyor. Bu arada bir sahne vardı unutamadım onu; kahramanımız uzerine 60 70 km hız ile gelen arabanın ustunden sanki hendek atlar gibi atlaması... Hadi ordan Hadi ordan! :)))) Komikti ama seviyorum işte adamı ne yapim 5 verdik yoksa 5 bile etmez :))
    Puan: 5
  • Hayvan - The Animal

    Tek Kelime Ile harika!

    Nezamandır bukadar gulmemiş hatta gulmekten karın kaslarım agrımamıstı, gozumden yas gelmemişti! :))) mutlaka izleyin boyle dandirik gunler içinde gulunecek birseylere ihtiyac var! iste ihtiyacı karsılayan film...
    Puan: 10
  • Haydut - Bandits

    Cok Guzel be birader!

    Kacirmayin bence! Bruce amcayi zaten severim bu filimle bir kere daha sevdim.
    Puan: 9
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    Yorum

    Sunu soylemek gerekirki; yapacak yorum bulamiyorum! Yani filmi kelimelerle anlatabilecegim kelime yok abi! oyle etkilendimki filimden mutluluktan aglayacam nerdeyse :)) Hiç dusunmeden 10 veriyorum!
    Puan: 10