zuxxi.com//sinema|geyiks

BjöRk

  • Cinsel Masumiyetin Kayboluşu - The Loss of Sexual Innocence

    sanat filminden anlayan elbet bulunur, Gayet Basarili

    Bu filme insanlar genelde adindan etkilenerek , kendi cinsel durtulerini kamcilamak amaciyla gidiyorlar. Abazalarla dolu bir memleketin halini gayet uzucu bir sekilde gormus olduk.Yonetmen Figgis istedigine ulasmis ve ortaya birbirinden yetenekli oyuncularin da gorsellik acisindan cok sey kazandirdigi bu sanat yapiti ortaya cikmis.Ozellikle Jonathan Rhys-Meyers bu filminde de diğer filmlerinde oldugu gibi basarili ve yine goz dolduruyor.
    Puan: 10
  • Annem Hakkındaki Her Şey - Todo sobre mi madre

    Cok sey anlatiyor

    Bu filme zaten gordugunuz uzere ehrkes butun ovguleri yagdirmis daha ben ne diyim mutlaka gidin ve gorun ve hayattan bir parca seyler ogrenin.
    Puan: 10
  • İkimizin Hikayesi - The Story of Us

    Michelle ve Bruce olmasa...

    evet dedigim gibi o ikisi olmasa bu filme kötü derdim onlar da bu filmi guzel yapmaya yetmemis bence evli olmayanlar gitmesin...
    Puan: 5
  • 28 Gün - 28 Days

    Sıkmadan guzel mesajlar veriyor

    Gecen gun evde cok sıkılıyordum ve tek başima bu filme gittim.Zuxxi izleyicilerinin yorumlarina dayanarak ve umarim İkimizin Hikayesi'nde yasadigim hayalkirikligini yasamam diyerek.Ve neyseki de yasamadim.İlk anindan itibaren beni hic sıkmadan kafamdaki diger dusuncelerden ve sıkıntılardan ayırarak icine dahil etmeyi kolaylıkla başardı.Eskiden Sandra Bullock'u sevmezdim fakat bu filmle sevmeye başladim.Sanırım hayali rollerden kurtulup içimizden birini oynadığı için olsa gerek.Belki bir başyapıt değil ama herkesin seyrederken eğleneceğine eminim.
    Puan: 7
  • Aşk Engel Tanımaz - Notting Hill

    İçten Ve Neşeli

    Evet bu filme de yine gayet sıkıldığım bir günde tek başıma gitmiştim ve iyi ki de gitmiştim.Sanki bütün olanları onlarla beraber yaşıyormuşum gibi hissettim film boyunca.O kadar içten,sıcacik,renkli ve neşeli bir film ki.Ve tabi ki Julia Roberts ve Hugh Grant'in mükemmel oyunculuklarinin ve ictenliklerinin de büyük rol oynadığı tartışılmaz.Müzikleri de film kadar güzel.Zaten mekan da İngiltere gibi guzel bir ulke olunca hiç düşünmeden gidin bence.
    Puan: 9
  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    BAŞYAPIT

    Tarih 8 Agustos ve siz hala benim bu yorumumu okurken gitmediyseniz gidin ve afdersiniz ama kafam kadar bok yiyin. Brad Pitt ve daha da önemlisi Edward Norton,sınırı aşmayı gayet iyi başarmış, günümüzdeki tüketme çılgınlığını mükemmel bir şekilde dışa vuran bir başyapıt.
    Puan: 10
  • Felicia'nın Yolculuğu - Felicia's Journey

    Bekleyin Cine-5 te fln elbet verirler...

    19.İstanbul Film Festivali'nde canim arkadaslarim ve ben konusunu ilginc bularak bu filme gitmeye karar verdik ve gittik de simdi hepimiz o gune lanet okuyoruz.Filmin aslinda konusu cok ilginc ve guzel fakat sahneler o kadar yavas,bos ve sıkıcı ki boyle parlak bir fikire yazık edilmiş.Yalniz Bob Hoskins tam bir psikopatı filmde gercekten de cok iyi canlandirmis.Ama yine de gitmeyin.Degmez.
    Puan: 4
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    Gidin ...

    Oyle mukemmel komik falan bir film degil hatta baska oyuncular oynasaydi bosverin diyebilirdim ama bruce wills ve mathew perry'nin icinde bulundugu bir filme kotu demek ayip olur cok.hos bir film.gidin eger neye gitsem diye dusunuyorsaniz.
    Puan: 8