zuxxi.com//sinema|geyiks

tipsiz_m

  • Şahane Bekar - The Bachelor

    çok banelllll

    ya bu film çok sıradan.klasiğin dışına çıkamamış.komediyle aşkı harmanlayalım demişler ama sahte bi profesyonellik kokuyor filmde.belki sıkılmadan izlenebilir ama yinede tavsiye etmem.
    Puan: 5
  • Ten ve Arzu - Il corpo dell'anima

    boşverin gitmeyin...

    eğer uçkur düşkünüyseniz,göz zevki için gidebilirsiniz ama,şööle adam gibi bi film izlemek istiyom derseniz, yakınından bile geçmeyin.ama luana harikaydı yaaa,tabi ruju hariç :)))
    Puan: 4
  • Aşk Oyunu - For Love of the Game

    ...

    gerçekten hoştu bi defa o sonunu hemen tahmin etmekte gecikmediğiniz filmlerden bi tanesi değil.filmi izlerken arasıra acaba gerçek aşk kadınlara duyulan aşkmı diye sordum kendi kendime.hayatın diğer vazgeçilemez taraflarıda olduğu mesajını ustalıkla ulaştırıyor izleyicisine.kevin abiciminde filme olan katkısını göz ardı etmemek lazım elbette.
    Puan: 7
  • Haykırış - Cut

    sadece ürpertici...

    korku filmi deyince,ne aklınıza gelir???tabiiki korkmak diimi,işte bu filmdede korkuyorsunuz sadece.öyle ahım şahım bi senaryosu yok.zati esinlenme olduğuda sırıtıyo hemen.ehhh,diğer arkadaşlara katılıyorum,cinayet aletleri biraz orijinaldi.peki ya gerisi??????????
    Puan: 3
  • Gece Rüzgarı - La Donna Lupo

    tam ağız tadınıza göre...

    gidin gidin,ama tabii cinsiyetiniz tutuyorsa :))) nasıl olmuşsa salak kızın teki bu filme gelmiş,üstelik yanlız,düşünebiliyormusunuz???neyse ki ilk 15 dk'dan sonra çıkmayı akıl edebildi :)))))
    Puan: 6
  • Soygun - Reindeer Games

    aşk olsun zuxxi...

    geçenlerde bu filme bişeyler yazmıştım.daha doğrusu,beni kırmayarak filme gelen halime arkadaşıma teşekkür etmiştim. fakat daha sonra sebebini bilmediğim bi şekilde yazdığım bu yazı,silindi. bu nasıl oldu anlayamıyorum...aşk olsun zuxxi...
    Puan: 6
  • Artemisia - Artemisia

    boşa vakit harcamayın...

    valla yamaç arkadaşıma katılıyorum.bu filmlerde yaptıkları tek şey,aşkı başka argümanlarla harmanlamak.bu seferde resim sanatıyla içiçe koymuşlar.ne senaryo,ne oyuncular...ı-ıhhhh...ben hâlen ''6.HİS'' ayarında bi film bekliyorummmmm....
    Puan: 1
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    keyifli...

    hoşşş,ben sevdim açıkçası.şimdi bi sürü kişi filmi beğenmeyebilir ve buraya filem gitmeyin gibilerinden yorum yapabilir ama türkiyenin bazı gerçeklerini tekrar görmek için bi gidin derim. ayrıca,bu film bencede malum şahsı anlatıyor...
    Puan: 7
  • Grinç - How the Grinch Stole Christmas

    ı-ıh..olmamış..

    bi kere komedi bekliyosanız,boşuna beklemeyin. hiçte ööle kahkaha atılacak bi espri yok filmde. yanımda 2 tane ilkokul öğrencisi vardı. onlar arasıra güldü işte,o kadar. birde filmin ikinci yarısı başlarken benim telefon çaldı. ben aceleyle dışarı çıkayım derken pattt.. ayağım takıldı ve ben aynen paspas gibi yerdeyim. karşıyaka D&R portta izleyen varsa bu filmi belki benim o halimi görmüştür:) herhalde filmden daha çok bana güldü millet. kendimi şempanze gibi hissettim. cim carrey iyi oyunculuk yapmış ama bi kere bile yüzünü göremedik yaa.. tavsiye etmem asla. giderseniz pişman olursunuz. TİPSİZ'den söylemesi..
    Puan: 4
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    adamlar yapmış,doğruya doğru..

    ya biliyorum çok geç oldu ama ben daha yeni izledim işte. sağolsun abilerim izmire sinemayı henüz getirdiler. gerçi bornovada bi süre gösterimde kaldı ama bi tek orda yani.. bornova izmirin bi ucu.. ben diğer ucu.. bide a benim güzel abilerim, bu sinemayı getirsene ÇINAR'a veya ŞAN'a.. getirmişsin KONAK sinemasına. ses düzeni berbat. salon berbat.. görüntü berbat.. gerçek bi şaheserin içine bu şekilde etmişsiniz yani. tebrik ederim. ama yine de film olanca etkilyeciliği, büyüleyiciliği ile bize çok farklı 2 saat yaşattı. ayrıca ilk defa bu şekilde kullanılan bi kamera gördüm. ama tıpkı gerçek hayattaki gibi olmuş. ağlamamak için kendimi zor tuttum. MÜKEMMEL.. MÜKEMMEL..
    Puan: 10
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    teşekkürlerrr GÜZEL KIZ AYLİN...

    valla müthiş bi heyecan.. adamlar tam düşecek, ama düşmüyolar, mutlaka takılıp kalıyo bi tarafa ipler :)) gidin izleyin.. haaaa bu arada, beni kırmayıp bu filmi benimle beraber izleyen sevgili AYLİN'e çooookk teşekürler.. sağol aylin :))):Pp
    Puan: 8
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    hoştu yaa...

    bu filme ev arkadaşlarıyla gittik. sık sık gözümüzü kapatmak zorunda kalsakta hoştu. ama filmi yeni izleyecek olanların bi konuda dikkatini çekmek istiyorum. kızın yeni aldığı evi tanıtırken yatak odasına girdiklerinde ilk önce kızın ayakkabısı yoktu. ama daha sonra ayakkabı giymiş oluyo. burda bi hata var. böyle i filmden böyle bi hata... cık cık cık... yinede gidin görün.. hoştu yaa....
    Puan: 8
  • İyilik Bul, İyilik Yap - Pay It Forward

    gidin,izleyin...

    güzel bi film. vaktim boşa mı gider acba diye düşünmeyin asla. eğleniceksiniz eminim. helen hunt'ı artık görmeye iyi ce alıştık sinemalarımızda. çok iyi bir performans çizmesine rağmen bu filmde o kadar çekici değildi nedense. ama yine de bu kadına kanım ısınmaya başladı. yakında bende bununla bi film çeviricem:))baksanıza her filminde öpüşüyo aktörlerle:))))))
    Puan: 8
  • Aşkın Büyüsü - Les Enfants du Siècle

    ehhh

    o kadarda iyi bi film değil. bazı sahnelerinde yanınızda kız olunca utanıyosunuz haliyle :)yine de bu filmi benimle izleyen reyhana çok teşekkürlerimi sunuyorum. sağolasın, eksik olmayasın hanfendi :)
    Puan: 6
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    fırlama stifler ve özgüvensiz jim

    İzlemeyen okumasin

    evet, gerçekten çok komikti. gülmek isteyenlere rahatlıkla tavsiye edilir. jim ve stifler harikaydı. stifler fırlama piç kurusu rolünü çok iyi yapmış. en kurnazları stifler gibi görünsede anası becerilende kendisi oluyor :) ama jim de harikaydı. özellikle jim'in yapıştırıcıyı kullandığı sahne ve sonraki kareler tam bi profesyonel oyuncunun yapacağı sahneler. bir de film boyunca jim'i izlerken akıma hep emre belözoğlu geldi. ona epey benziyor diimi??
    Puan: 8