zuxxi.com//sinema|geyiks

PurP

Yakartop

Fasulye olarak tabir edilen veletler olurdu. Genelde gözünü kazanma hırsı bürümüş abilerinin torpiliyle oyuna alınır ve gerek göt kadar yapıları, gerek çeviklikleriyle takımlarına yarar saalarlardı. Oyun sonunda kendisine yalakalık yapılan abiden duyulan bi "aferin koç" dünyalara bedeldi..

Para Maçı

Bu basketbol versiyonunda turnike denilen bi olay moda olmuştu bi aralar ama parayı tuttuktan sora 2 adım atarak baskete gitmek aşırı kolay olduğundan popülaritesi kısa sürmüştü..

Berber

Saçın kesiminin bitime yakın eğer beenmemişsem ve bunu bi şekilde berber amcaya belirtmişsem berber amcadan gelen "dur abisi daa bitmedi, sen bitti mi sandın, daa üstlerden alıp yanları düzelticem" vs. gibi triplere girmesinden nefret ediyorum.

Kronometre Durdurmaca

Bu olayın bi de futbol maçı gibi olayı yaygındı bi aralar 00'da durdurunca gol; 99, 01 olunca direkten dönmüş oluyodu.

Dolmuş

Yeni sarı dolmuşlarda otomatik-manuel kapı sendromu yaşanıyor bi de artık. Elini uzatıyosun kapı kendiliinden açılıyo falan yolcuların alaycı tavırlarını hissederek iniyosun dolmuştan.

İsim Şehir

N harfi ile hayvan bulma sorununa 'Ninja Kaplumbağa' ile çözüm bulunmuştur. Yok artık dedirtecek cinsten!

Uzaktan Kumanda

Tuşların üzerindeki rakamlar silinmesin diye jelatinle kaplayan titizler de vardır..
  • Cesur Yürek - Braveheart

    Abi güsel fln ama..

    Tamam herşey güsel... filmi sıkılmadan saatlerce izleyeibliosun ama o büyük sawaş sahnesinden soora arkada figürannar aralarında şakalaşırken kameraya girmişler! koskocaman 1 film hatası...resillik dis boyu..bi de yönetmen oscarını fln werdiler!ayıp ulan be! :)
    Puan: 7
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    geyik bea!

    dawson esprisi muhteshem..
    Puan: 6