zuxxi.com//sinema|geyiks

koftehor

Güvenmeyen Adamlar

Sokağın başında çıkmaz sokak levhası vardır ve üstüne üstük sokağın isminin "Derviş Çıkmazı" olduğu yazılı bir levha da sokağın başına dikilmiştir, ama nedense trafiğin en yoğun olduğu sokak da orasıdır. Her giren arabanın 15 saniye sonra geri çıkmasına rağmen kimse uslanmaz. Yok. Yok artık eminim; bu ülkede "Bi de ben deniyim, şansıma belki bi yere çıkar" diye düşünen insanlar var.

Sokağa İşeme

Erkeklerin en önemli özelliklerinden biridir. Kadınlar bu rahatlığı hayatları boyunca yaşayamadıkları için sokağa işeyen erkekleri görgüsüz olarak nitelendirirler. Onlarda da böyle bir özellik olsa idi bu işi bu kadar büyük bir görgüsüzlük olarak görmiyeceklerine eminim. Sokakta yürüyorsun ve çok sıkışmışsın, yakınlarda gidebileceğin hiç bir hela yok, ilk bulduğun merdivene, ıssız bir sokağa, ağaç dibine, sahipsiz bir duvara, bazen de sinir olduğun komşunun arabasının havalandırma girişine işemek kadar rahatlatıcı bir olay yoktur herhalde. Bu konuda bir türlü çözemediğim bir şey var. İşemek için hep bir köşe ararız, bulamazsak da işememeyi yeğleriz. Hiç kimsenin olmadığı bir ormanda olsak bile ortalığa değilde gidip ağacın dibine dökeriz suyumuzu. Neden ama? Nedennn? Kafayı yiycem ya!
  • Romeo Ölmeli - Romeo Must Die

    Sanatsal film arayanlara ...

    Yaw bu filme, "Sanatsal bişiler izleyelim şu sıcak yaz gününde " düşüncesiyle gidenler warsa bence direk okyanusun ortasında ıssız , kimsenin uğramadığı bi adaya yerleşsinler. Nasıl ararsınızki böyle bi filmde mantık , hiç aklım almıyo. Şööle büyük beceriyle çekilmiş , sizi eğlendiren dövüş sahnelerinden ve başrol oyunucusunun en basit kötü adamdan en kıdemli kötü adama ulaşana kadar onlarca kişiyi döve döve olayları kavramasını ve bu sırada bi fıstığın ona eşlik etmesini izlemek istiyosanız kaçırmayın derim.
    Puan: 7
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    eh işte

    yaw bu adamlar hala yapıştırma teknolojisinin ilk bulunduğu günlerdeki gibi bi iş çıkarmışlar , o ne bee , walla koskoca hollywood ,kıytırık britney'nin klibindeki kadar kaliteli bi yapıştırma çekim yapamıyolarsa yuh olsun. Onun dışında sonunda ne olcağını tahmin ettiğiniz klişe bi konusu var , saçmalık olsun o kadar o na da lafımız yok ve filmin çoğu sahnesinin heycan verici olduğunuda belirtmek gerek. Cumaya kadar yapçak bişi bulamıosanız gidin. Cuma yeni filmler gelio onnara gidersiniz.
    Puan: 4
  • Dr. T ve Kadınları - Dr. T and the Women

    sakınnn

    sakın ha sakın gitmek gibi bi gaflete düşmeyin , oldukça salak saçma bi film gereksiz ve sıkıcı , rezilll
    Puan: 1
  • Amerikan Sapığı - American Psycho

    aaa

    "bomboş.bana hiçbirşey vermedi" demiş bi arkadaş , sanırım filmlere eğlenmek vakit geçirmek değil piskopatlık , hayat dersi almaya felam gidio. Bu zihniyet zaten güsel filmlere gittikten soora "hiç gerçek hayatta olurmu öööle " dierek filmleri beenmeme triplerine girerler , sanki sinemya belgesel islemeye gidiolar , zaten gerçek hayatta olcak şeyi islemeye gidiosan sinemaya hiç gitme otur paşa paşa camının önünne gelip geçeni isle , böölelerinin dediklerini dikkate almadan karar vermek gerek. Film bise yabancı omakla beraber görülmesinde sakınca olmayan bi film.
    Puan: 5
  • Panama Terzisi - The Tailor of Panama

    Bu işin iki yolu var...

    filmin konusu yanlış lanse ediliyor , aslında bütün film pierce abinin karı düdüklemesi üzerine kurulu. Panama terzisi ikinci planda kalıyo. Olsun yinede taktikleri iyi , film izlenebilecek , yarısında çıkılmak istenmiyecek bi yapıya sahip. Ne görün derim ne görmeyin derim
    Puan: 7