zuxxi.com//sinema|geyiks

NomaD

Kısa Kısa

Ya niye "Şaşal Şişesi" diyonuz ya? O sadece bi marka adı. Var bunun ismi be ne güzel; "Pet Şişe".

Voltron

Cidden yeni bölümleri geliyosa baya güleriz: - Abi eski grubu yeniden topluyoz. - Ama bu sefer başını ben oluştururum.
  • Gladyatör - Gladiator

    nası yaaa nasssssııııııııııı

    ya hoca nası oldugunu bi turlu annamadım. daha dogrusu annayamadım. onumde iki hıyar otesi insan birinin kulagında walkman vardı action bittimi onu dinledim. zurafalarla ilgili bolumde herif koptu gulmekten halbuki o kadar komik degildi. sonra yanımda les gibin kokan bi adam daha. bi de arkamdaki tip filmin yarısı boyunca cep telefonuynan konustu. neyse anlayabildigim kadarıyla hostu iyiydi yani. ayrıca şunu da belirteyim herif bana benziyo (maximus denen zat) dava aççam.
    Puan: 9
  • Oyuncak Hikayesi 2 - Toy Story 2

    Ben de yaşı kurtarmadığı halde gidenlerdenim

    Tamam biraz büyüğüm ama gülmeye herkesin ihtiyacı vadır. Ayrıca yalnız olmadığımı biliyom. En azından birlikte gittiğim 3 arkadaşla koptuk özellikle çekim hataları bölümünde. Bi de sanırım kardeşini getiren bi kız oturuyodu arkamda ne zaman gülsem kızın içinden yazık yazık dediğini duyar gibi oldum. (kız da güzeldi hani) Şunu söölemek gerekir güzeldi. Ama yanınıza küçük bi yakınınızı alıp gidin. Nede olsa rezillik parayla değil.
    Puan: 8
  • Pokemon İlk Film - Pokémon the First Movie - Mewtwo Strikes Back

    Yakında tv de izlersiniz gitmeyin

    Arkadaşımın yeğeni sayesinde gittim. Ben sıkılırım şimdi sen de gel diyenleri dinlemeyin. Arka arkaya 3 film koymuşlar yani 1 parası verip 3 izliyonuz. Ama bence hiç vermeyin evde tv niz var açın izleyin.
    Puan: 4
  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    ooooffffffff anam offf

    yazik wallaa yazik nasi sIkIldIm annatamam kiz arkadasinizi bile goturmeyin. filmin bi yerinde aha bayilcek diyosunuz cat bayiliyo nerde ne olcagi belli. ilk basta ayrilidigi kadin fena diil zaten onun icin bi puan daha verdim etti 1
    Puan: 1
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    ulaaaan

    cidden manyak bi filmdi 15 falan defa korkudan zipladim. el oglu yapiyo abicim. amma Pfeifer teyze erotik sahnelerde yavan kalmis bence baya yaslandi keske o sahneler hic olmasaydi tadindan yenmezdi. hele o hayaletin kalkip gelmesi gerilim ve mantik sInIrlarInI zorlasa da cok cooook iyiydi
    Puan: 9