zuxxi.com//sinema|geyiks

Jumbo Jet Boying 747

Ninja Kaplumbağalar

Şıreydır her bölümün sonunda "Bi gün sizi yakalıycam. Zati dünya da benim olacak." gibi bi şeyler derdi. Yaw şimdi geldi aklıma ninja kaplumbağaları yenince bitiyo mu yani olay? Bu memlekette ordu yok mu? Jandarma yok mu?

Ödev

defterde soruların cevapları yazılıysa ve 2 satırı geçiosa o çocuk inek damgasını yerdi. ondan sonra ödevler ondan alınırdı. hala da alınır.
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    Ya şimdi malı da öldürmeyelim

    İyi hoş ve izlenmeye değer bir film ama herşeyin bir sınırı var.Adam binanın çatısı kapalıyken hönk diye atıyor kendini.Manyak mısın ulan sen?Ama teknoloji düzeyiylen Audi ve Porsche'yi sevdim.Sonuçta bir Görevimiz TehlikeII'den ne arıyorsanız onu buluyorsunuz.Teknoloji,aksiyon, heyecan ama aşk olmamalıydı.Ayrıca o silahı tekmeyle yerden alma işini araştırdım, mümkün.İzlemeye değer.Bi daha da izlerim.
    Puan: 8
  • Pokemon İlk Film - Pokémon the First Movie - Mewtwo Strikes Back

    Abi gavur eller gene yapmış yapcaanı

    Hoş film pikaçu çok şeker ama ben en çok savaşları sevdim.Bi de orda Eş abimiz Pikaçu'ya ne derse desin Pikaçu aynı şeyi yapıyo. Eş: -Pikaçu Şimşek Şoku şimdi Pikaçu: -Pİİİİİ-KAAAAA-ÇUUUUUU aha çıktı ulan bu kabız fena şey be... Diyo soona da kendi dilinde
    Puan: 8
  • 60 Saniye - Gone in Sixty Seconds

    Sinemaya gidip 3-4 kez izlemek yerine,CD'yi alın!

    CD'den 12 kez izledim bi daha da izlerim.Adamlar tekniği biliyolar.Ama Angelina Jolie acayip bi hatun;)İste daha ne diyim.Gidin,görün,düşün ve bayılın!
    Puan: 10
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    Matrix

    filmin yapımcısı Matrix'in yapımcısının ta kendisi zaten. yani baştan bi kazanıo film. Harbiden gidip görülcek bi film.
    Puan: 8