zuxxi.com//sinema|geyiks

hakikiSHOWMAN

Diş Macunları

Macun fırçanın üstünden mutlaka düşecek. Her türlü akrobatik hareketine rağmen fırçanın üstünde durmayacak. İnat edecek. Ve sen o macun damlasını lavobodan alıp tekar fırçanın üstüne sürecek, afiyetle fırçalıycaksın. Başka türlüsüne hiç rastlamadım.
  • Bu Nasıl Sarışın? - Legally Blonde

    biktim

    Arkadaslar ben bu 15 yas kiz cocuklari icin yapilan sacma sapan amerikan filmlerinden biktim. no more romantic comedy. abi bu arada araya komik sahneler koymuyo deiller. ama bu filmin aptalligini deistirmedi tabi. Saf kiz arkadasiniz varsa goturun. eglendirin kizi
    Puan: 3
  • Bridget Jones'un Günlüğü - Bridget Jones's Diary

    yok abi olmamis

    kar yagisi sahneleri guzel diyen arkadasa katiliyorum. komik sahneler var diyen arkadaslarda hakli. ama bilmezmisiniz komiklikler ve karlar bi filmi guzel yapmaya yetmez. bosuna para vermeyin. televizyon verir yakinda. evinizde oturup rahat rahat burnunuzu karistira karistira izleyin derim ben
    Puan: 4
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    hadi canim sende

    laubali,sulu,seviyesiz. american pie2: yakinina bile yaklasmayin.
    Puan: 1
  • İlk Gün - Training Day

    gidin kardesim bakmayin siz bunlara

    1/film bir aksiyon filmi deil.2/filmin derin devletlede bir alakasi yok. film sadece hirsiz ugursuz bi polisin yaptii cinlikleri anlatiyo okadar. bazi aksakliklar olmasa cok saglam olabilcek bir senaryo. oyuncularin yeteneginede dikkat edin. ama American pie a 8 bu filme 3 veren insanlara da he diyin gecin.
    Puan: 5
  • Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge!

    aaah ah

    İzlemeyen okumasin

    arkadaslar bu film bir muzikal. yani normal filmler gibi kadin oluyo adam uzuluyo hic enteresan deil filan seklinde izlenmez. muzikal film izlerken danslara mzikler ve goruntu zenginligine dikkat edilir. Bu da demektirki bu film gercekten basarili. david bowie den nirvanaya her turlu muzigi seneryonun gelisimiyle oyle uydurmuslar ki kendinizi kaybediyosunuz. Ozellikle ROXANNE sahnesine bayildim. Izleyin etkilenin eve gelin ve Show must go on u tekrar dinleyin. deistigini goreceksiniz.
    Puan: 9
  • Şövalye - A Knight's Tale

    hmmm,ilginc

    filmin basinda we will rock you girince gulmekten yerlere yattim bu kadar mi guzel oturur bu kadar mi komik olur. O cagda o alet yoktu dien arkadaslara sesleniyorum/ balo sahnesindeki danslara ve filmin bazi bolumlerindeki kostumlere bakarsaniz yonetmenin ilginc gecisler yaptigini goreceksiniz. We will rock you nun electro gitarini borozanlara baglamasi gibi. sonucta etkiliyici bi senaryo yok harika bi kurgu yok ama yonetmenin yaraticiligina verdigim not 10. filmin geneline verdigim not ise:
    Puan: 6