zuxxi.com//sinema|geyiks

2B 0.7

  • Gladyatör - Gladiator

    MI 2 Falan laga luga... bu film Matrix'ten sonraki en mükenmel film!!!!!!!!

    Bence filmin en güzel yanlarından birisi savaş sahnelerine ve arena görüntülerine ağırlık verirmiş olmasıydı. (filmin yaklaşık %45'i). Daha önce hiç bu kadar gazlayıcı müzik ve görüntelerle bir savaş filmi izlememiştim. Hele dönemin Roma dönemi olması ve Maximus abimizin karizması filmi yakıp kavurmuş. Filmi seyredince sadakat ve erdemin ne demek olduğunu tam olarak anladım. Çıkar çıkmaz fiyatı ne kadar olursa olsun DVD sini alacam (O derece çok sevdim). !KESİNLİKLE GİDİN!
    Puan: 10
  • Frekans - Frequency

    Gerçekten çok güzel...

    Filmin fragmanını izlediğim zaman oldukça ilginç gelmişti, kesinlikle gitmeliyim demiştim. İyikide gitmişim. ANCAK şunu belirtmek isterimki filme gittiğinizde kesinlikte "Ama olamazki! Eğer bu geçmişte böle olursa gelecektede bunlar böle olmalı" gibi şeyler KESİNLİKLE DEMEYİN. Bu sinirinizi bozmaktan başka bir işe yaramaz. Filmi olduğu gibi kabul edin. İşte o zaman filmin ne kadar mükenmel olduğunu anlayacaksınız...
    Puan: 10
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    Filmin hakkını verin!

    Bu filme 1 puan veren arkadaşları anlayamıyorum. Zannediyorum korkunç bir önyargı ile seyretmiş olacaklar. Bence işlenen tema oldukça ilginçti, komikti yani, gülmekten kasılı kaldım. Filme gitmeden önce Kadir abimizin "Hayatımın aktörlüğünü sergiledim, hollywood görse bana teklif getirir" sözlerini kendini beyenmişlik olarak görmüştüm ama hakkaten çok iyi oynamış (sezarın hakkını sezara vermek lazım). Tabi okan bayülgen muhteşemdi :) (matrix esprisine kimsenin gülmemesinin nedeni insanlarımızın o esprinin matrix ile ilgili olduğunu anlamayacak kadar salak olması). Pelin Batu'nun o kadar güzel olduğunu bilmiyordum hakkaten hoş kız (hala ezik bir insan olduğunu düşünüyorum tabbi o başka). Çok harika bir film herkes muhakkak gitmeli. Vizon tele kadar kaliteli görselliği yok hatta bir çok sahne el kamerası olduğu için gözleriniz yoruluyor, birazda kopuk bir film ama genede çok çok harika; hele gerçek komserin hastaneden döndükten sonra "İşte havlun işte güneş kremin" diyip tatile postalamaları harika olmuş.
    Puan: 9
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Abi TÜRKSÜN değil mi?

    Bence film güzeldi mutlaka gidin. Ama daha çok üzerinde durmak istediğim konu filmler hakkında yorum yapıp "sonuçta 10 puan veren olur ben 1 puan verecem ortalama düşsün" ve bunun tam tersi "10 puan verecem nasıl olsa 1 puan veren olur ortalama yükselsin" ve hatta "benim asıl puanım 4 ama 1 verecem" demek kadar SALAKÇA bişey olamaz... Bu arkadaşların ezik insanlar olduklarını var sayıp gülmek isteyen herkese bu filmi tavsiye ediyorum :) (Yurdum insanları işte... olsun biz sizi böle kabul ettik ve seviyoruz :))
    Puan: 8
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    Güzel ama birincisi bence daha iyiydi...

    İzlemeyen okumasin

    Öncelikle şunu söylemeliyim film güzel. Ama ana karakter sayısının abartı derecede fazlalaşması ilgiyi sürekli dağıtıyor. Birinci filmdeki kütüphaneci klasik ingiliz hanımefendisi artık yılanlardan bile korkmayan bir dövüş ustasına dönüşüyor... Birincisinde aktörlerin yeteneği ön plandaydı ama serinin bu filmminde (yüksek ihtimallede son filmi) %90 özel efekt var... Özel efektlere gelince: 1- Bazı yerlerde efektler çok basitleşmiş. Mesela kanyondaki suyun oluşturduğu dev dalgada neredeyse 16 renk var (tabi bu işin esprisi ama çoğu yer tek ton). 2- Filmin sonundaki akrep kral "BEN %100 bilgisayarla yapıldım" diye bağırıyor... Aynı görsel efektleri MORTAL-COMBAT oyununda görebilirsiniz. 3- Bide o zeplinin F-16 kadar hızlı hareket etmesine koptum. 4- Akrep kral ölüm tanrısı ile anlaşma yaptığında etrafın yeşillenmesi çok kötü olmuş. 5- Akrep kralın yaratık ordusunu beyendim... oradaki efektler güzel (Müziklerde baya iyi) Aslında daha var ama gidip görün :) Bide konu yapacam diye adamlar abartı kasmışlar... yok efendim neymiş kız önceki yaşamında 1. filmde imhotep'in öldürdüğü firavunun kızıymışta, Rick abimiz aslında onu korumak için binlerce yıl öncesinden seçilmişte... Imhotep'in bulunmasına yardım eden kişide Anck-Su-Namun (Nereden canlanıp geldiyse artık) olması falan çok kötü olmuş... Yazar herkesi filme katacam diye abartı kasmış... Zaten fragmanları seyrederken "Ulan bunlar sonsuza kadar ölmemişmiydi?" demeden edemiyorsunuz. Ama bence en büyük eksiklik filmin aktörlerin elinden alınıp özel efektlere verirmesi olmuş. Bence birincisi insana daha sıcak, geliyor (Oyuncular sayasinde tabi) Bunca eleştriye rağmen seyredilmesi gerekilen bir film (Ama şahsen ikinci kez izlemek istemem) (Birincisinin DVD'si var 10 defa seyrettim genede seyrederim)
    Puan: 7
  • Herkes Onu İster - Get Over It

    Güzel yaw :)

    Çok işlenmiş standart bi konu... ama bu sefer oyuncular (aynı zamanda şarkıcı olanlar) gerçekten çok etkileyici olmuşlar. Gidin pişman olmazsınız :)
    Puan: 8
  • 15 Dakika - 15 Minutes

    Gerizekalı Amerikalılar

    Film bence çok hoş. Medyanın tüm dünyada (özelliklede halkının aptal olduğu ülkelerde) ne kadar güçlü olabileceğinin bir kanıtı. Hele filmin sonu çok iyi olmuş bence. Gidin izleyin.
    Puan: 9
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM !

    Film harikaydı, hele bilgisayar animasyonları muhteşemdi. Beklediğinizden fazlasını verecek. Mutlaka gidin.
    Puan: 10