zuxxi.com//sinema|geyiks

andy

  • Cesur Yürek - Braveheart

    abartmışınız arkadaşlar...

    bence fena bi film diildi,her ne kadar herkes son sahnesini beğenmiş olsa da bence filmi batıran oydu..yoksa güsel film ben de beendim(lütfen kafa atmayın acıyo:)
    Puan: 6
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    yuh be

    sinemada bu kadar düzeysiz bi türk filminin bi de bu kadar reklamla,bas bas bağırarak oynatılacağını, beni 'vah vah türklerin beğenisi,zevki bu kadar mı düştü' dededirteceğini bilmeden tamamen önyargısız bi şekilde gitmiştim filme.şimdi sinan çetinden de onun bize sanki bilmediğimiz memleket meselelerini 'hafifçene eleştiride ' bulunmasından da nefret ettim.o filmi o oyuncularla bile kurtaramazsın ki hoca!
    Puan: 1
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    hayal kırıklığı..

    Zaten Tolkienin ve Yüzüklerin Efendi'sinin hastasıyım o ayrı, ama film beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı. Güzel bi film ama kitabın ana temasıyla alakası yok kitap aydınlık, zaman zaman neşeli bir serüven işliyor filmdeyse direk cehennemi ve savaşı gösteriyor. Ayrıca asıl Frodo kendini korumaktan aciz bi herif değil filmde ezik gösterilmiş. Arwen'in alakası yok zaten kitapta sadece 1 kere görünüyo soona da adını duymuyoruzaslında. Tek beğendiğim şey kişilerin görünüşlerini aynı hayal ettiğim gibi buluşum. Yani kısaca bence kitabı okumayanlar gitsin filme daha çok zevk alırlar. Ama sonuçta bu bir Tolkien olduğu için vereceğim puan 9,5 (Buçuğunu ben ekliyorum)
    Puan: 9
  • Amélie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

    MÜKEMMEL ÖTESİ

    Hayatımda gördüğüm en güzel filmlerden biriydi, gitmezseniz inanın çok şey kaçırırsınız. 2 verip filmi beğenmeyen arkadaşa zaten söyliycek söz bulamam. İnanılmaz bir fransız filmi...(Müzikleri ayrıca güzeldi)
    Puan: 10
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    kustum bile..

    sırf bi inat uğruna gittiğim bir filmdi. Espriler bayat, sadece erkek bakış açısını yansıtan abaza erkekleri ve kaşar kızları anlatan bir filme meaklıysanız gidiniz arkadaşlar.
    Puan: 1
  • Deli Yürek - Bumerang Cehennemi - Deli Yürek - Bumerang Cehennemi

    sıktı bu başlık olayı..

    Filmin ismini duyduğumda kopmuştum zaten. İyiki bi dizileri tuttu direk filmini çekip saundtrackini çıkarmışlar. Adamın yakışıklılığı kızın güzelliği birleşip bi filmi kurtarmıyor ne yazıkki. Allah'ım sen türk sinemasına iyi günler göster.1 verecektim ama 2 veriyorum o da acıdığımdan. Bu filme 10 verenlere bi ricam var lütfen bir de Amelie'yi seyredin.
    Puan: 2