zuxxi.com//sinema|geyiks

osiba

Sonu Gelmeyen Espriler

Soru

Kendini Einstein'ın varisi sanan dallama bir arkadaşınız pis pis gülerek yanınıza gelir ve aklı sıra asla kurtulamayacağınız bir soru sorar: - Seni benden başka ziken var mı? Artık çok mutludur. Vereceğiniz cevabı sabırsızlıkla bekler ve durumun zevkini çıkarmak ister. Bu durumdan kurtulamayacağınızdan emindir. Fakat siz bu arkadaşın ağzıyla burnunun yerini değiştirerek hem bu durumdan kurtulursunuz, hem de böyle iğrenç bir olayın başkasının başına gelmesini uzun bir süre önlemiş olursunuz.

Süpermarket

Marketlerden çıkarken bişey aşırmadığım halde korkuyorum, güvenlik zımbırtısı ötecek, rezil olucam diye. Paronayak mıyım neyim?
  • Final Fantasy - Final Fantasy - The Spirits Within

    Valla Ne Desem ki?

    Izleyenlerin fikrini ögrenmek için sayfaya girdim ama öyle gaz verici(!) bi yazi okudum ki ben de biseyler yazmaliyim dedim!Dogrusunu söylemek gerekirse filmi daha seyretmedim ama fragmanini izledim.Konu belli ki geyik, uzaylilar öcükler böcükler falan...Ammaaa grafiklere gelince, bir arkadasim (ciddi söylüyorum) filmden haberi yok fragmani seyretmis ve gerçek insan sanmis kahramanlari.Daha ne diyeyim yani
    Puan: 5