zuxxi.com//sinema|geyiks

Valdo

  • Kapışma - Snatch

    kadro accaip geniş. bi araba adam vurdular, filmin sonunda hala bisürü tip hayataydı:o)

    çok güldüm ya, kısmetsiz deve filmi izlemek isteyenlere tavsiye ederim, ama film hakikaten güzel. ben 9 verdim filme. 10 da verirdim de insan araya bi tane sarışın atar. bi de dört parmak frank accaip bi şekilde "meet joe black" deki brad pitt tarzında kasılıyodu. hani bi filme iki brad fazla, bizim de kız arkadaşımız var, zor oluyo.
    Puan: 9
  • Hücre - The Cell

    ne biliyim

    yani çıkarken "biz bu filme kaç para vermiştik" dedirtmedi ama olaylar sanki derinlikten yoksun gibi, film yaşandı bitti babında öölecene kalıyo. içimdeki çocukla şaşkın şaşkın izledik çok fazla da psikolojik çözümleme olduğu görüşüne katılmıyorum sadece olayın vahşet kısmından kesinti yapmamışlar o kadar. adamı öyle çarpmaya çalışıp kolaya kaçıyo gibi. toparlayamadım da kafayı tam ama 7.6 görüyorum ortalama olarak eh yani fazla bile vermişiz.
    Puan: 7
  • Saklı Seçilmişler - The Skulls

    skulls ne iş yapar peki?

    bu kadar kötü senaryo olamaz heralde... tezatlar karmaşası yaa. gitmeyin sakın.. valla gıcığına 1 vermiyorum filmi beğenmedim diye.. eminim her zevkten isan için zaman ve para kaybı bu film.
    Puan: 1
  • Korkusuz - Shaft

    mümkünse ilk yarısını izlemeyin:o)

    samuel var diye gittik shaft'ı dağıtıp geldik. ilk yarısı aynen ucuz polisiye diziler gibiydi ama ikinci yarıdaki aksiyon fena diil. vizyondaki tüm filmleri izlediyseniz buna da gidin dalya olsun.
    Puan: 6
  • Ölümsüz - Unbreakable

    bişey derdim şimdi ama...

    2001 yılında vizyona giren bütün filmleri izledim hihohaha diye bi kaygınız yoksa bence paranıza kıymayın, hele çizgi romanlardan hoşlanan bir insansanız açın güzel güzel conan'larınızı, örümcek adamlarınızı vs. okuyun, onlar bu filmdekilerden daha sıkı kahramanlar. bruce'la sam aynı filmde obaa, sonunda da ne güzel şaşırıcaz moduna girmeyin, bu tiplerin filmlerini izleyecekseniz de abilerimin eski filmlerine (sam'in jackie brown ve öncesi, bruce'un da die hard serisi ve öncesi, belki bi de 6. his) dönün. şaşırmak için de reha muhtar ana haberi izleyin.saygılar...
    Puan: 5
  • Trafik - Traffic

    toroooo, toroooooooo

    bu adamı bi snatch'de izledim, kanım ısındı birden. filme de o oynuyo diye gittim valla. şık da bi rol bulmuşlar. filmin sonuda muzaffer komutan edasıyla beyzbol izlediği sahne çok klasikti ama güzeldi.. 2.sınıf rollerdeki herkes çok iyi bence ama maykıl abimle zevcesi silik kalmış biraz.
    Puan: 9
  • Dansöz - Dansöz

    mutlaka gidin görün:o)

    bu filmi izlemeden hayatımda izlediğim en kötü film şuydu buydu demeyin, milletin günahını almayın. ne lüzumsuz bi adam şu savaş ay ya.
    Puan: 1
  • Şehrin Azizleri - The Boondock Saints

    rot balans

    işten çıkıp arkadaşlarla buluşup filme gitmek için 5 dakikam vardı, açtım zuxxi'yi baktım filmlerin puanlarına. 8.2'ydi bu film de. gittik gördük ve dedik ki, "dönünce filme 1 verelim de ortalama bişey ifade etsin." amme hizmeti hesabı.
    Puan: 1