zuxxi.com//sinema|geyiks

prekaazi

Kalemtraş Makinaları

bi de bu kalemtraşların şey özellii vardı; hani bööle en başta zor dönerdi, soora da yavaş yavaş kolaylaşırdı çevirmek. işte o zaman annardık ki bu iş tamam. ama onu boşa çevirmenin de ayrı bir zevki yok diildi hani.

Kıza Bakabilme

Yolda yürüyosunuz, önünüzde de cillop gibi bir hatun. En azından gördüğünüz kadarıyla. içinizdeki onu önden görme isteği tüm benliğinizi kavuruyor. Biraz adım sıklaştıriim diosunuz ama kesin çözüm diil. Çünkü bayanı geçseniz bile kafayı çevirip bakmak amelece geliyor. Onu görmeden yitirme duygusu da yok diil hani. Ve final aşaması; gözümüzü karartıyoruz, herşey hazır, onu geçtikten sonra arkaya dönmeyecek ama tam yanından geçerken başka bir şeye bakıyomuş gibi yaparak kafayı tam değil ama, tizden az bir açıyla çevireceğiz...
  • Ten ve Arzu - Il corpo dell'anima

    gençlere şans tanınmalı...

    çok ama çok lolita bozması sakın gitmeyin.adam yaşlı, kadın şişman ve genç kısacası: olmaaz sevgiilim. olmaaz bir taanem, olmaz inan bana olmaz bu aşk böyle olmaaz.
    Puan: 3
  • Taxi 2 - Taxi 2

    abartsaymış...

    birincisi bence çok daha iyiydi, bunda çok fazla saçma sahne var ama yine de filmin tarzı çok iyi!! Evo6lar kopuk, 406 onlardan kopuk. Gidin görün bence...
    Puan: 8
  • Malena - Malena

    takdir topladı...

    walla o çocuk bu yaşta bööle ilerde ne olur düşünemiyorum. allah anasına babasına sabır versin. Olsun olsun genç doğru yolda. Savaş demedi barış demedi, kovaladı.
    Puan: 8
  • Akıl Defteri - Memento

    vallahi BRAVO!!!

    gittim, üstüne film hakkında bir sürü şey okudum üstüne bi daa gittim anca anladım tam olarak ne olup bittiğini. Üstad tek kelimeyle sonunu ya da nası diyim başını çok iyi bağlamış. gidenler gitmeyenlere değil gidenlere anlatsın ki iki üç kafa biraraya verip anca çözerler olayları. gidiniz ve örünüz gerçekten çok değişik ve güzel.
    Puan: 9