zuxxi.com//sinema|geyiks

dé sibel

Kağıt Pipetler

O dandik pipetleri anne babalarımız önünde bi kenara fırlatıp gazozu kana kana içemeyecek kadar salakmışız çocukluğumuzda demek.

Balinler

Bu reklamı duyunca insanın zaten az olan okul sevgisi de yok oluyo be kardeşim. Yani veak veak vea... ögrenciyi ördek yerine koyuyoz biz kardeşim bi sorun mu var diye bağırıyordu reklam!
  • Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana - Lock, Stock and Two Smoking Barrels

    Bi kere baslıkla orjinal adın alakaaaası yokh!

    walla arkadaslar sizde mi bi bozukluk var bende mi pek kestiremedim. Ne o ole herkes 10lar 8ler vermis. 1. beni hic sarmadı, ikinci yarıda mısır savası yaptık arkidiserle. 2. zaten pahalı bi sinema olan odeonda seyrettik verdigimiz paraya yazık oldu. 3. sting babanın altı ustu 10 repliii var afiste yeralması sadece reklam amaclı. adamın oole cok buyuk bi rolu falan yok yani. 4. ayrıca bizim aklıevvel turklerin tercumeleri de super olmus yani. ne alaka atesten kalbe....toobe toobeee AMA: 1. filmin muzikleri dehsetengiz olmus yani sırf muzikleri icin gidilir. oole boole diil! :) 2. cekimler de guzel. ama ingiliz filmlerinde olan o kahverengimsi cekim burda da mevcut. 3. ki bence en onemli yeri: adamlar manyak kufur ediyolar. *uck fln almıs basını gitmis yani hehehe. eger ing. biliosanız (ki biliosunuz die varsayıyorum) kufurlu konusmalarını dinlemek super oluyo!! fazla yazdıgımın farkındayım icimi dokesim geldi :)
    Puan: 6
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    Miroglu: İntikam-2

    Ya arkadaslar ben bi filme bu kadar guldugumu hatırlamıyorum:)) zaten filmin son 20 dakkası tum sinema alkısladık yani superdi. ayrıyetten o kum sahnesine bayıldık. bi de onumdeki cocuk miroglu diyip hoyrarinnaaa die sarkı soylemeye baslıyınca iptal olduk! cok guzeldi cok. cok abartıydı ama bence yine de guzel bir filmdi. tavsiye ederim. (kavaklıdere sinemasına ve ankara-tunalı gencligine tesekkurler. iste biz buyuz beah!! :)
    Puan: 7
  • Zor Tercih - The End of the Affair

    (Sakın kızıp da bilgisayarınıza bisi yapmayın)Neden bu kadar acımasızsınız, ben iki kere gittim!

    (bugun de amma cok sey yazdım yaws) Herneyse, bence olay bi iliskiden cok Tanrı'ya inanca baglıyodu ki asıl etkiliyen bu oldu beni. İnanamadıgım baska biseyse yas sınırı koymamaları ve filmi de makaslamamaları. Enteresan... En sonu cok guzel arkadaslar, Bendrix'in Tanrım beni bosver , beni rahat bırak artık fln demesi cok dokundu bana.alakaya cay demliycem ama bu cumleyi yazmam gerek--- Bi suru insan gitmistik tabi o gun ve baya da eglenmistik. (swazz a selamlar!!) (aklın fikrin zitiş pompa be maurice :P)ayrıca bombanın patladıgı sahne de mukemmeldi.. neyse, bence bu kadar acımasız olmayın, ben bu filme iki kez gitmis biri olarak soyluyorum ki, bence konu ihanetten cok Tanrıydı. Simdi filme gidenler bi de bu yonden dusunsunler filmi. Ve gitmeyenler de filmden cıkınca akıllarına getirsinler bu satırları. Hade bana musaadeeeee....
    Puan: 8
  • Romeo Ölmeli - Romeo Must Die

    o ne sahnelerdi beaaa

    ya ilk o klüpteki dovus sahnesi ne abartıydı adam bi o tarafa bi bu tarafa. bi de o rontgen olayı cok iiydi. sonra bi de sey vardı, kızı elinde sopa gibi kullanıyo, neymis cinli erkek bi kadına vuramazmıs. peeahhh!! ama ii filmdi bence, gidin gorun derim. bu arada mutlaka try again'i mp3 olarak falan alın yane super bi sarkı..
    Puan: 7
  • Herkes Onu İster - Get Over It

    Yapmayın etmeyin!!

    Yaw yapmayın etmeyin, "Amerikan Genclik Filmleri" kategorisindeki EN EN KOTU film diyebilirim kolaylıkla. Ofluya pufluya film seyredilir mi yaw, seyredilmez tabiki! Eger arkadas grubuyla falan gidiosanız tum film geyik yapın film hakkında ama eger tek basinizaysanız da gecmis olsun, yazık olmus size derim. Ve son olarak, bunun kadar salak bi filmi guzelim VIP salonuna koymayı akıl eden Migros Odeon'a alkıslar...
    Puan: 3
  • Şeytan - The Exorcist

    Home Cinema tadında bi seyir...

    Hayatimda bu kadar iyi vakit gecirdigim baska bi film daha olmadı! Siz kimseciklerin olmadigi VIP salonunda en önde sevgilinizle yere oturup, ayaklari uzatip "oh gel keyfim gel (gel diyorum!)" cumlesi esliginde film seyretmek nedir bilirmisiniz ağalar? Eh, tabiki bu kadar rahat bi ortamda gerilmemi bekleyemezsiniz hehaho! Ama burda yazilanlari okuduktan sonra filme tekrar gidip elestirel bi bakis acisiyla yine seyrediyim dedim.
    Puan: 6
  • Meksikalı - The Mexican

    yawrum benim :)

    İzlemeyen okumasin

    tüm filmde en çok hoşuma giden iki şey vardı: 1. sam ile jerry nin balkon kavgasi (replikleri hala ezberimde) 2. jerry'in kıyafetleri. (adam toztoprak içinde kalmis meksikada ama sweat üstü t-shirt olayina hayran kaldim, o ne guzel renk kombinasyonlari, o ne guzel pantolonlar, ah ah..)
    Puan: 8