zuxxi.com//sinema|geyiks

DELI_KAN

Hatıra Defterleri

Başkasının hatıra defterini okumaya çalışan zırtapozlar vardı. Ben senin en iyi arkadaşın değil miyim, derler, izin çıkmazsa küserlerdi???

Evdekileri Değerlendirelim

hani şu öğretici parodilerin en salağını bilirsiniz. bir tane kadın evdeki eski-yırtık bilmem neleri nasıl değerlendireceğimizi anlatırdı. aynı büyüklükte ve aynı desende kapağı olmayan kavanozlara renkli bezden kapak keser, lastikle tuttururdu. yada kadınların kaçan kilotlu çorabları atmayıp nasıl değerlendireceklerini anlatırdı. "efenim elimizde birer bacağı kaçık iki tane çorap var. önce birinin kaçan bacağını keseceğiz. diğer çorabında kaçan bacağını keseceğiz, sona üst üste giyeceğiz. yazın iki tane kilotlu çorab giydiğimiz için salakça yanacağız" derdi. salaklığı kadını dinlerken girdiği tiriplerden belli olan bi kadın devreye girer, "çoraplar aynı renk olmak zorunda değil mi" diye sorardı. hayır canım, birini beyaz diğerini siyah giyebilirsin. senin gibi salaklar için herşey mübah.

Aslan Adam Vincent

bi keresinde vincent'ın nasıl doğduğunu göstermişlerdi. annesinin karnını parçalayarak çıkmıştı. cani ruhlu doktorlar onu çöpe bırakmışlardı, babası mıdır nedir bi adam almıştı ordan onu.
  • Kaplan Tigger - The Tigger Movie

    egitici, ogretici

    harika bir filimdi, ozellikle de cocuklar icin. kavga-dogus,cikar vs. olmayan sadece dostluk uzerine kurulmus bir bag var aralarinda. arkadaslarin bazen bir aile olabilecegini de ogretiyor. ya tigger? her an gulmeyi becerebilen, tatli sevimli bir yaratik.. pooh ise salak denecek derece tatli saflardan. kesinlikle harika!
    Puan: 10
  • Tarzan - Tarzan

    supperrrr

    harika bi FILM. duygusallik, insan-hayvan iliskileri... doga. her seyi ile mukemmel bence. izlerken nerdeyse aglicaktim bile. hele sarkilari superdi. konu ile tam bagintili sarkilar. harika
    Puan: 10