zuxxi.com//sinema|geyiks

Pawn

Sonu Gelmeyen Geyikler

Bar Çıkışında Midyeciye Gittik

Abi inanır mısın iki arkadaş ... kadar midye yedik, tepsiyi kapattık, adam bayram etti. Allahın salağı, sen kapatmasan herif satamıycak sanki o midyeleri, ampul oldugu icin getiriyor o kadarını. O kadar midyeyi ben de yerim, geçen gittik mesela...
  • Güneşe Yolculuk - Güneşe Yolculuk

    Film ile ilgili

    Oyunculuk kotu, konusuyorlar mi kitaptan mi okuyorlar belli degil. Insanlarin birbirine bakishlari cok yapma, uyushturucu saticisi filmin en iyi tipiydi. Oyunculuk yapma ama konu guzel. Spam olayi bana gelmedi hich, ama yapilmishsa ayip diye karsilarim. Yonetmeni degil kameramani ustun buldum. Bu filmi San Francisco filmi festivalinde izledim, 4 salonda ayni anda oynatildi, tiklim tiklimdi , film sonunda herkes ayakta alkishladi, kendimle gurur duydum.
    Puan: 7
  • Çığlık 3 - Scream 3

    Scream 3 bir sevgil filmidir.

    Korku diye gidenler icin uzuldum, film komedi olsun diye yapilmish , cok basarili olamamish. 1 ve 2 yi tamamlamak istemishsede filmin sonunda yapilan aciklamayla tamamen misyondan sapmish. Ishiniz yoksa 'illaki sinemaya gideyim ben' derseniz gidin, gorun, arkasindan birde 'army of darkness' seyredin ki gercek komedi korkuylada tanishmish olun. Neve ablamizda super sukse yapti filmde, olan o oldu, hich sevmem kendisini.
    Puan: 5
  • Çifte Tehlike - Double Jeopardy

    Filmde herkes yalan atiyor, ama biz elimizden geldigince yemiyoruz tabi

    Tommy Lee Jones abimiz para kazansin diye yapilmish bir hollywood filmi. Gitmeyin, kazanmasin pis herif. Filmin 5. cumlesinde, 'sevgilim sana yat aldim' diyor, kizda 'aa biz bu yati efort edemeyiz' diyor. Kizim ashley o yat 50000 dolar, oturdugunuz ev 5.5 milyon dolar , hadi kiraladiysan ayda 15000 dolar, sen simdi niye yalan attin ki. Ayrica time squarein gobeginde adami alnindan vurursan bir sey yapamaz kimse densede, cevreyi rahatsizliktan adami oyarlar. Bu film cok duzenbazlarla dolmush.
    Puan: 1
  • Gladyatör - Gladiator

    Gidin gorun

    Bayagi bir acidan sinifta kalsa da efekt olayi guzeldi. Imparatorun zirhi cok superdi, proselenmi artik neyse. Bu arada caesar olsam arenaya inmezdim.
    Puan: 5