zuxxi.com//sinema|geyiks

ŞARA

Çalıkuşu

- Gülbeşekeri sevdin mi? - Sevdim. - Bir daha söyle Kamuran! - Sevdim. - Öyle değil Kamuran, ben gülbeşekeri çok sevdim de. - Ben gülbeşekeri çok sevdim, ben gülbeşekeri senin tahmin edemeyeceğin kadar çok sevdim. Ahh ah! Hep bu sahnede gözlerim dolar, yüreğim sızlar.

Oy Oy Emine

Ya arkadaşlar bir şarkı daha vardı daha doğrusu türkü mü desek? Söyleyen sanatçımız sonra uzaylı oldu hani: Parmağında yüzükler Kolunda bilezikler Ben sana dolanayum Oy oy eminem, nedir bu güzellikler nedir bu güzellikler! Dur bak yazdıkça aklıma geliyor şöylemiydi; Dün sabah gördüm seni Çok beyaz geldin bana Konakta mı büyüdün Oy oy eminem, nedir bu güzellikler nedir bu güzellikler... Yaaa. O zamanlarda bütün Emine'ler çok çekmişti bu şarkıdan.

Kartopu

Hişt hişt gördün mü? Kartopu alıp ördün mü? Arkadaşlar allahaşkına böyle bir yün reklamı var mıydı, yoksa benim hayal ürünüm mü?
  • Çorap Söküğü - The White River Kid

    ööffffff ki öffffff!

    Ama mallık bende, film ilk vizyona girdiği gün hoppaaaa diye antonio aşkına gidersen hiçbi yorum morum dinlemezsen böyle dumur olup,yorumu da ilk yazan sen olursun(başım göğe erdi)bence gitmeyin valla bişey yok yaa.Boşuna vakit kaybı.ne zaman bitecek bu film demeye başlıyorsunuz bir vakit sonra.Yani ben derim ki:gitmeyin!!!!!!!
    Puan: 2
  • Geçmişin Gölgesinde - American History X

    YORUMSUZ...

    Fazla söze hiç gerek yok.Sadece mükemmel...
    Puan: 10
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    NE YAZACAÐIMI BİLEMEDİM VALLA BAŞLIÐA HALA ŞOKTAYIM

    Allah'ım felaket bir şeydi ya, dayanamadık, çıkmak istedik (bu olay daha ilk yarının ortalarında oluyor)Bana kalırsa SAKIN gitmeyin, patlarsınız ya patlarsınız. Filme veceğim puanı Sevgili Talat Bulut'a olan hayranlığım bile etkileyemeyecek maalesef. Oyunculara yüksek puan vermek isterdim ama film o kadar puan etmez ne yazık ki... Hadi kendinize iyi bakın!
    Puan: 1
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    ANNECİİİİİİİİİM!!!!!

    Ben bi daha evde yalnızken değil banyoya gitmek, banyonun kapısının önünden bile geçmiycem. Gerile gerile davula döndük. Acayip bir gerilim filmi. Meraklısıysanız kaçırmayın. Nefisti ya kesinlikle. Hele filmin sonlarındaki michelle in küvetteki sahnesinde geberiyodum. Filme girip küvetin tıpasını çıkarasım geldi. Dayanamadım valla ya. Sözün özü bu filme gidileee.
    Puan: 10
  • Balalayka - Balalayka

    ÇOK FAZLA SÖZE GEREK YOK.

    Çok güzel...
    Puan: 10
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    ÜHÜÜÜ ÜHÜÜ HÜÜ

    Çoooook sıkıldım çoooook , arkadaşımla dedik ki pazar günümüz güzel geçsin eğlenelim. Nerdeee? Ya neydi bu dedik sinemadan çıkınca. Bir tek 'Altı Islak Çocuklar'ın 'Sadık Aşık' şarkısına 10 puan valla. Birde bazı arkadaşlar diyor ki; bu filmi anlamak için zeka lazımmış :)) ne kadar komik bir açıklama değilmi? Valla ben filmde zeka ile çözülecek bir olay göremedim, bu film, film bulamaca değil zeka ile çözülsün.
    Puan: 3
  • İzleyici - The Watcher

    YAA BAŞLIK YAZMASAK?

    Filmin konusu gerçekten bilindik tipik sapık katilin seri cinayetleriydi. Sonuna doğru ajanla sapık arasındaki ilişki artık bay getirmeye tüm salonu kahkahaya boğmaya başladı. Ammaaaaaa gelgelim Keanu'ya canım benim ahh ah. Pek tatlıydı. Müzik ve benim Keanu'mun dansı müthişti.Film orta şiddette bir etki yarattı ancak 5 puan ama Keanu'ya 10 puan 10 puan 10 puaaaaaaaaan!Öptüm onu. Yazan: Şara Reeves
    Puan: 5
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    MÜTHİŞŞŞTİ

    Bence çok güzel bir filmdi yaa biran gerilimden kurtulamadık bir ohh diyemedik. Nefisti, pek hoştu, gidile, görüle.
    Puan: 10
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    BEN ÇOOOOK BEÐENDİM

    Ne ya neyi beğenmiyorsunuz anlayamıyorum. Ben gerçekten çok beğendim filmi. Ayrıca beğenen insanlara salak damgasını yapıştırma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz onu da anlamıyorum, zevkler ve renkler tartışılmaz ben beğendim , tavsiye ederim , lezzetliymiş bir kere daha izlerim.
    Puan: 8