zuxxi.com//sinema|geyiks

kayacik42

  • Akıl Defteri - Memento

    adamlar yapmış abi

    abi adamlar hakaten güzel film yapmışlar yani insan filmin nasıl gidecegini tahmin bile edemiyor . film geriya sayım şeklinde yapılmış ilk film olma özelliginede sahip mutlaka izleyin diyorum.
    Puan: 9
  • Şövalye - A Knight's Tale

    hoş bir film

    İzlemeyen okumasin

    film güzeldi ama müziklerini duyunca ortaçagdamı yoksa 20. yüzyılda bir rocc konserindemiyiz diye düşünmeye başlıyor insan. ayrıca filmde hep iyiler yani bizim kahramanların kazanması biraz insanı sıkıyor. bunlara ragmen hoş vakit geçirmek için ideal bir seçim.
    Puan: 8
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    iyi bir tercih

    film son zamanlarda izledigim aksiyon filimlerinin en iyisi diyebilirim. internet ve bilgisayar tutkunları için biçilmiş kaftan. gidin birde kendi gözünüzle görün isterseniz.
    Puan: 8
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    umduğumu bulamadım

    başlılktanda anlaşılacagı gibi filimden belkide benim çok şey beklememden olacak umdugumu bulamadım. final sahnesi insanların gerçek yüzünü göstermesi bakımından hoşuma gitti. pek fazla işiniz yoksa gidin derim.
    Puan: 6
  • Sakın Konuşma - Don't Say a Word

    pişman olmazsınız

    degerleri kaybolunca anlaşılan şeyler hakkında bizi iyi denecek kadar uyaran bir film. ayrıca hasta rolünde oynayan bayan murphy gelecek vadediyor (ismini bir yere yazın) gerçekten mükemmel bir performans göstermiş. yani şu aralar elle tutulur ender filimlerden biri.
    Puan: 8
  • Amélie - Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

    mutsuzluga son

    film insanların küçük şeylerdende çok mutlu olabilecegini anlatıyor gerçekte hoş bir tarzı var özellikle aundry tatue çok iyi performans sergiliyor. filmin eksilerine gelince filmin biraz duragan geçiyor ama bunuda yönetmenin tarzına baglıyorum ve izlenmesi lazım diyorum
    Puan: 8