zuxxi.com//sinema|geyiks

tolgucak

  • Kayboluş - The Vanishing

    accayip

    sinir bozucu...
    Puan: 4
  • Geçmişin Gölgesinde - American History X

    mükemmel

    bence bugüne kadar yapılmış en iyi ırkçılık filmlerinden biri.Kesinlikle etkisinden kurtulamıyorsunuz.
    Puan: 10
  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    bu kadar bir ve bu kadar on anlatır heralde.

    insan psk.sinin derinliklerine bu kadar iyi inen bir filmi izlemek şanstır bence.tüm david fincher filmlerinde olduğu gibi.beyenmeyenlere bir tavsiyem tüm etkilerden uzak tekrar izlesinler belki ort.yükseltirler o zaman.ama olmazsa da canları sağolsun dimi.
    Puan: 10
  • Düşlerin Efendisi - Quills

    kaliteli bi film izlemek isterseniz kaçırmayın...

    gerçekten çok etkileyici bi film yapmışlar. geoffrey rush'ın performansı çok iyi.tiyatro kökenli olan bu oyuncuyu izlerken kendinizi tiyatro salonunda hissediyorsunuz. michael caine'ı anlatmaya gerek yok zaten. bi de size bi tavsiyem var, bu aralar çok moda olan "beğenmeme" duygusuna kapılmış olan bazı entel dostlar filmin 3-4 tarihi hatası olduğundan bahsedecektir, bunlara kulak asmayın bence. bunları duymadan giderseniz daa ii olur tabi!! "helal olsun ii yapmışlar" demek varken neresinde hata var diye kasan ve yorum yapanlar ve de ülkemizin sinemadaki ezikliğini kendi içinde gidermeye çalışanlara rastlamayın. ii seyirler!!!
    Puan: 9
  • John Malkovich Olmak - Being John Malkovich

    piyasa filmlerden bıktıysanız kaçırmayın

    ilginç bir senaryo, ama anlayamadığım komedi filmi olması bu filmin. yani tamam güldük ama ööle kopartan cinsten de deildi yani. john malkovich süper tabi ki. cameron abla da güsel oynamış bence -bakın bende de var cevher gibilerinden-. kesinlikle sıkmayacak bi film ii seyirler.
    Puan: 8
  • Yazgı - Yazgı

    en azından iyi bir deneme

    arkadaşa katılıyorum ben de, varoluşçu felsefe devamlı "benim için farketmez" i söyletmekle anlatılamaz sanırım. herneyse. gerçi anlatmak istediği (ya da esinlendiği) kitap kısa ve okuyucuyu vuran yoğun bir kitap olduğundandır heralde, izleyene anlatımı zor. bu kadarı bile başarı olarak görülmeli. gelecekte yönetmenden daha başarılı filmler gelir kanımca.-
    Puan: 6
  • Shine - Shine

    rachmaninoff'un 3.senfonisi...dinleyin

    güzel bi filmdi, ayrıca geoffrey rush a söylenecek bişey yok. şu oyuncu aleminin en kralındandır kendisi. saygımız sonsuz. müzikler de çok güzel filmin. tavsiye ederim. genç oyuncu da başarılı. baba tam bi hasta! daha ne olsun. ne duruyosunuz ki. izleyin filmi. boşuna zaman harcamış olmazsınız.
    Puan: 9
  • Deli Yürek - Bumerang Cehennemi - Deli Yürek - Bumerang Cehennemi

    üffffffff

    püffffffffff.yetmedi mi delikanlılık ayakları artık yav.geçin bunları.
    Puan: 3