zuxxi.com//sinema|geyiks

SYH-Efe

  • Erkekler Ağlamaz - Boys Don't Cry

    müthiş

    valla bu film sadece ANLAYANA diyorum 1. bölüm biraz sıkıcı olabilir ama 2. yarı 1. yarıyı tamamen telafi ediyor.insanlara gerçekten birşeyler verebilen bi film.herkesin özellikle türklerin izlemesi lazım diyorum ve ilk defa bi filme 10 veriyorum.
    Puan: 10
  • Çığlık 3 - Scream 3

    abartmıyalım lütfen!!

    yanii bence scream serisinin en kötü filmiydi !çok klişe bir filmdi mesela kapının kendiliğinden her sahnede kapanması,her seferinde olduğu gibi annedsininde işle büyük ilgisinin olması gibi.ayrıca sonundaki katilin açıklamasından şahsen bişey anlamadım yani bi sonuca bağlıyalım diye saçmalamışlar ama yinede aman aman merak ediyosunuz gidin .
    Puan: 5
  • Stigmata - Stigmata

    sonu hariç bayaa güzel

    film güzel ama müzikleri ve görüntü süüpper yanlız bi sorun var sonu yani en önemli yeri berbat yani şu kadarını söölimm...inançsız kız filmin sonunda elinde hac kolye martılara oynaşarak birden dini biri olur...ıhhhh
    Puan: 7
  • Güneşe Yolculuk - Güneşe Yolculuk

    3. dünya savaşımı çıktı!!!

    yaa nooluyo nedir bu hiddet yok güneş doğudan doğarmış,batıdan doğarmış nedir bu yani ayrımcılık,ırkçılık yapıcağınıza filme yorum yapsanıza yok kürtmüş bilmemneymiş aynı ülkede yaşanıyor farkındamısınız? bu arada filmi pek beğenmedim çünkü ölüm sahnesinin götürülmesi fazla yer tutmuş ama siz merak ettiyseniz gidin.
    Puan: 5
  • Üç Kral - Three Kings

    gereksiz

    bi müziklerini beyendim ööle sıradan bi film işte.
    Puan: 4
  • Tatlı Bela - Erin Brockovich

    eh işte

    konu çok klasik kabul ediyorum ama bence filmin önemi kadının hareketleri yaşamı vs olay diil zaten juliam yapacağını yapmış sergilemiş yine kendini ...o ne vucit ööle
    Puan: 7