zuxxi.com//sinema|geyiks

JOE_90

Çinlilerin Yarışması

O yarışmayı geçenlerde yabancı bir kanalda izledim ve hatırladım. Adı Takeshi'nin Şatosu ve aslında orda Çinliler değil Japonlar yarışıyor.

Tamagoçi

Bu tamagoçilerin daha sonra abartı modelleri çıktı. Tamagoçi sevgili diye bi şi vardı bi kız arkadaşımda, aletin içinde canavar diil baya bir yakışıklı dijital erkek vardı. Ona çiçek vermek öpücük vermek falan gerekiyordu yoksa küsüp ölüyordu. Sapıkça bir şeydi, iyi ki kalmadı artık.

İlk Derste Kuralları Belirleyenler

"Umarım sizlerle iyi bir sene geçireceğim" Bu nasıl bir cümledir ki bütün sınıf ortada oluşan nötr (0) elektronların bir anda negatif (-) anyonlara dönüştüğünü fark eder?

Vücudumuzu Tanıyalım

Bu çizgi film bence gördüğüm ve hakikaten hastası olduğum tek çizgi fimdi. Akyuvarlar polis şeklindeydi ve mikropları yutarak ya da döverek yok ediyorlardı, ama bazen ölüyorlardı. Beyinde de uzun sakallı (niyeyse) bir amca vardı; o da gerçek hayatta bir profesörle benzeşmekteydi. Habire emir veriyor ve hiç durmuyordu. Beyin işte..
  • Erkekler Ağlamaz - Boys Don't Cry

    E güzel

    Değişik bir film. Enteresan sahneler var. Herkes gitmeli. Kadın çok iyi oynuyor ama öbür kızı hiç beğenmedim kütük gibi.
    Puan: 7
  • Tanrı'nın Eseri, Şeytanın Parçası - The Cider House Rules

    oha

    Arkadaşlar yorum yapıyorsunuz destan yapmıyorsunuz yav. Ne bu böyle. Film ehti, görüntüler çok güzeldi. İŞte sana yorum kardeşim.
    Puan: 5
  • Son Durak - Final Destination

    Bence kötü değil

    Tamam, yine gençler ölüyor, scream falan diyorsunuz ama bence öyle değil. Bir kere sapık katil yok, o kadar kanlı sahne de yok, sadece bir süre sonra filmde neyin ne olacağını anlıyorsunuz. Uçak sahneleri etkileyici, ilk yarı güzel ama 2. yarıda kavrıyorsunuz her şeyi. Senaryosu ise bence çok orjinal ve gırgır. Kesin olmasa da gidip görülmesi gerekir. Bir de şey saçma, çocukların önünde o kadar adam ölüyor hiç tepki yok bunlarda yani insan biraz korkar falan. O biraz saçma olmuş.
    Puan: 7
  • Ölümsüz - Unbreakable

    Olmamış

    Umudum çoktu. 6. His gibi bir filmden sonra yine etkileyici bir şey bekliyor, sırf tadı kaçmasın diye fragmanlarını ve konu yazılarını es geçiyordum... E noldu? Saçma sapan, ne anlatmaya çalıştığı belli olmayan, acaip bir film çıkmış. Çekimler yine iyi de, yani ne anlatmak istiyor ki film? Hele o son yok mu... Beğenmedim tavsiye etmem, eski filme gidenler hüsrana uğrayacak.
    Puan: 4
  • Vampirle Görüşme - Interview with the Vampire - The Vampire Chronicles

    Ben sevdim

    Bence şu ana kadar yapılmış en iyi vampir filmlerinden bir. Bir vampirin gözünden izlemek ilginç oluyor. Öykü de sürükleyici.
    Puan: 8
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Gidin derim

    İlk film mükemmel idi, bu film ise çok iyi bence. Beklediğimden güzel çıktı espriler aynı oalcak diye bekliyordum ama senaristler yine sıyrılmışlar işin içinden. Herkes gibi ben de Stifler 'ın filmin yıldızı olduğunu düşünüyorum. Gidin ama sakın ailenizle gitmeyin (zaten ilk filme gidenler bunu biliyor olmalılar)
    Puan: 8