zuxxi.com//sinema|geyiks

manager

  • Stigmata - Stigmata

    kamera ve ışık

    bu film konusundan ve oyuncularından çok tekniğiyle değerlendirilmelidir.yönetmenin kamera kullanışı ve ışık tekniği son derece mükemmeldi ve filmin eksi yönlerini örttü diyebilirim. ayrıca filmin konusu da hiçte fena diildi roseanna arquette'i baştan sona kan içinde görmeye dayanabilecekler kaçırmamalıdır.
    Puan: 7
  • Tatlı Bela - Erin Brockovich

    julia

    keþke civil action da bu kadar güzel olsaydi. filmdeki diyaloglar ve kamera kullanymy çok iyi.ayryca bi julia roberts hayrani olarak filme bayildim.
    Puan: 8
  • Kazanma Hırsı - Any Given Sunday

    amerikan futbolu

    film başından sonuna futbol maçı atmosferinde.o yüzden amerikan futbolundan anlamıyanların veya sevmiyenlerin ilgisini çekmez.ama filmde bi al pacino varki muhteşem, her filminde bi öncekinden daha iyi olmak zorunda sanki
    Puan: 8
  • Derin Karanlık - Pitch Black

    üç güneşli gezegen

    film çok klasik bi alien konusuna sahip ama senaryodaki bazı ayrıntılar filmi basit bi bilim kurgu almaktan çıkarıyo.gezegenin tasarımı ve renklendirme şekli mükemmeldi.bide o herifin gözleri yokmu süperdi vallaa,bi göz ameliyatıda ben olucam ayrıca yaratıkları kökünden kurutmamaları olası bi devam filmini haber veriyo heralde
    Puan: 7
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    mi2

    öncelikle bu filmi matrixle kıyaslıyanlar galiba ne izlediklerinin farkında diiller filmde matrixle alakalı tek şey tomun karate yapmasıydı. ne yani van damme nin filmleri demi matrix gibi? son zamanlarda bütün filmleri matrixe benzetme modasına ammada uyuluyo. bu filmi bişeylerle kıyaslamak istiyenler face off u izlemeliler çünkü john woo orda yarattığı sahnelerin biraz daha mükemmelini ve abartılısını burda uygulamaya çalışmış o kadar. eminim tom cruiseunda istedii buydu. bence mi2 teknik açıdan mükemmele yakın bi film ama herkes gibi bende tomun o kumdan silah alma sahnesine takılmadan edemiycem.bu abartınında ötesindeydi
    Puan: 9
  • Rüyamdaki Afrika - I Dreamed of Africa

    ...

    film çok güzel ilerlemekteyken olucağı belli olan iki sıradan cenaze töreniyle son bulunca senariste bayaa lanet okudum.bööle mükemmel bi yönetmenin bu senaryoyu düzeltme girişiminde bulunmaması çok ilginç.kadının hayatı böyle olabilir ama en azından havada kalan bazı öğeler aydınlatılabilirdi. mesela kaçak avcılara nooldu ve beni en çok merakta bırakan şey o yumurtanın içindeki mesajın ne olduu?? bide bekçi köpeklerinden biri aslana kurban gittikten soora köpeklerin sayısı 15 dakkada bir arttı önce 2 köpek vardı soora 3,4... ben en son 5 te kaldım film bana çok sıkıcı geldi ama yinede size iyi seyirler dilerim,kim basinger izlemeye değer!
    Puan: 5
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    scary shit

    sanırım ilk defa senaryosu olmayan bi film izledim!izlediimede pişman oldum. bu adamlar sanırım filmlerle diil bu filmi izleyen biz zavallılarla dalga geçmişler. başka filmler bu kadar boktan bi şekilde ti ye alınamazdı heralde. bütün filmlerle dalga geçmelerini anladım ama katilin olağan şüphelilerdeki kayzer soze gibi yürümesinin o filmi tiye almayla ne alakası vardıki, spastik rolü yapan herkes yamuk yürümek zorundamı?
    Puan: 1
  • Hücre - The Cell

    ...

    bu filmdeki görüntülere, mekanlara, çekimlere yavan,',nbasit,', gereksiz vb. diyen arkadaşlar heralde daha iyisini yapabiliceklerini sanıyolar.. her filmin kendine has bi özelliği, güzelliği vardır. daha önce hiç ööle öldürülen bi at görmüşmüydünüz? yada aynı sahnede farklı yerçekimlerine göre duran nesnelerin farkedilmemesini bu şekilde sağlayabilen bi sahne görmüşmüydünüz? yada böyle apaçık şiddeti?? mekan tasarımlarındaki sadelikten ve bunun getirdiği mükemmellikten, renklerden, ışıktan, kurgudan, kamera açılarından,ince ayrıntılardan zevk almayı hiç düşünmezmisiniz????? jenniferin oyunculuğu kötüydü diye,klip gibi filmdi diye sudan sebeplerle insanları yanlış yönlendirmenin gereği yok. yapılan her filmde bir emek, bir güzellik vardır bence tadını çıkarın ve fazla sorgulamayın böyle mükemmel bi filmin küçük kusurlarınıda görmezlikten gelin lütfen!!
    Puan: 10