zuxxi.com//sinema|geyiks

BaDSeCToR

  • Stigmata - Stigmata

    OFFF Bir film !!!

    Bir film bu kadar beklenirde bu kadar hüsrana ugranirmi yahu? Sakin ama sakin gitmeyin izlemeye hic gerek yok! Film i$e yaramaz ortaligin kan gölüne döndügü bir film. Sakin 18 ya$indan kücüklerle gitmeyin! Tek ho$uma giden $ey bir kac güzel özlü söz...
    Puan: 4
  • Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

    Hahahaha :P

    Güzel bir filmdi. Egzantirik ortamlar, puslu havalar, alttan destekli hatun gögüsleri, yanii idare eder b,ir film. Bir kac yerde hafif gerildigimi hissettim. İzlenebilir. Yanii diyecegim $udurki 1799 yili new york`unu merak ediyorsaniz. $öyle buyurun... :)
    Puan: 5
  • Tatlı Bela - Erin Brockovich

    Yok Yahuuu!!!

    Arkada$lar iyi güzel filmi yorumluyoruzda neye dayanarak puan verdigimize bir bakalim. iyi yada kötü demekle olmuyor. Okudum bu sayfalari filme gittim. Yok abi okadar güzel bir film deildi. Konusu güzel ama julia roberts hikaye yaa.. bunun di$inda baldir bacak ve gögüs izlemek isteyen arkada$lar buyurup gitsinler. Ben en cok bebegin rolünü sevdim :D
    Puan: 6
  • Gladyatör - Gladiator

    Gitmeseniz olmaz inanin ki!

    Efet arkda$lar harika bir film. Gercekten goruntuler, sahneler, muzikler vede roma`nin halinin anlatimi... Mukemmel bir film mutlaka gorun diyorum... Birde buraya kadar okuyorsan bu filme ilgi duydun demektir. Mutlaka gitmelisin ozaman :)
    Puan: 10
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    Laga Lugayi KESiN!

    Akilli olun ve burda okuduklarinizi unutup ön yargisiz bu güzelim filme gidip izleyin... I$te size güzel bir film... Ne geregi var bu kadar tantananin ve laga luganin? Tavsiye ediyorum. Patlami$ misirlarinizi ve kolanizida almayi unutmayin sinemanin tadi ancak o zaman var :) (Not: Patlami$ misiri sessiz sahnelerde yemek yasak... Sizde takdir ediceksiniz ki cok sinir bozuyor...)
    Puan: 9
  • Oyuncak Hikayesi 2 - Toy Story 2

    Hehehee

    3 tane ya$ ortalamasi 22 olan arkada$ beraber gittik. Cok güzeldi :) Birde sinemadaki bir olayi anlaticam en ön koltuklardaydik bir ara arkama bir baktim sinema tamamen cocuk doluydu, biraz ho$uma gitti birazda utandim ama her$eye ragmen güzel bri filmdi.. Hele bazi sahnelerde cocuklarin gülmelerini duymak cok tatliydi yaa :)
    Puan: 8
  • Çığlık 3 - Scream 3

    Güzel bir gerilim :)

    Ben sefgilimle gittim. Arada bir gerildikce birbirimize sarildik cok ho$ oldu.. Bu arada filmde güzel özellikle bicak cikarken ki o arkadan gelen sanki acayip bir kilic cikiyormu$casina olan sese bayildim :)
    Puan: 8
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    Eh i$te...

    Yani idare eder tarzda bir film. biraz fantastik orasi cok iyi.. Birde gorunmez olduktan sonra biraz daha di$arda gezebilrdi o zaman daha guzel olabilirdi..
    Puan: 6
  • X-Men - X-Men

    X-Grils

    Hmm guzel film yeni geldim filmden hala etkisindeyim.. Adamlar cok ho$ yapmi$ cok guzel bir film bekledigmize degdi yani :) Tekrar Tebrikler.. Guzel bir fantastik action film :)
    Puan: 10
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    Hatali Fragman

    Arkada$lar ben filme kopucam cok deli gulucem diye gittim fakat ben bir fragman kurbani oldum. Ama sanmayinki film guzel deil. Guzel espirileri vardi filmin. Bence tarzi biraz farkli. Ama yinede ben biraz on yargili gittigim icin pek memnun kalamadim. Ama arkada$im cok guzel zevk aldi filmden. Film guzel ama cok kopuk deil. Yani fragmanda dedigi gibi "Yilin en komik filmi" deil...
    Puan: 8
  • Hemşo - Hemşo

    YUH!

    Memet ali ve demetin oynadigi bi film nasil olur? Puan veriyorum.. SIFIR .. KOCA BiR 0
    Puan: 1
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    Harika...

    Arkada$lar 2001 yili icinde guzel bir filme gittim demek istiyoriseniz bu filme mutlaka gidin.. Cok guzel bir film..
    Puan: 10
  • Kaplan ve Ejderha - Wo hu zang long

    Hmm..

    Cidden guzel film. Filmdeki ucu$ sahnelerini o kadar abartili bulup moralinizi bozmaz iseniz gercekten zevk alabileceginiz bir film. $u anda 10 dalda oscara aday.. Neden gidip izlemeyi denemezsiniz ki? Bence cok guzel bir film olmu$.. Tadi damagimda kaldi.. Eve gelirken filmi du$uneyim diye arabada radyoyu bile acmadim.. :)
    Puan: 9