zuxxi.com//sinema|geyiks

Yeto

  • Yeşil Yol - The Green Mile

    Güzeeel.. mi acaba?

    Güzel güzel.. Gerçekten güzel ama hani bazı filmler vardır size bişiler verir. Çok etkilenirsiniz. Öle bi film deil.. İzliyorsunuz ve bitiyo.. Bide bence o idam sahnelerini adam ölene kadar göstermiceklerdi. Hadi onları gösterdin o zencinin (John Coffey , kahve gibi okunuyo ama yazılışı farklı ;) ) ölüşünü hiç göstermicektin.. Ama neyse gidin görün.......
    Puan: 7
  • Aşk Engel Tanımaz - Notting Hill

    Kotu bea

    Julia Roberts'i severim ama filmi izlerken bayagi sIkIldim. Eski turk filimlerini gecmis valla. Bana inanin aynen oyle!
    Puan: 3
  • Kaçak Gelin - Runaway Bride

    Kotu.Kotu.Kotu

    Cok kotu bir filmdi. Guzel yazanlarin nasil bir zevki var anlayamiyorum. 0-12 yas grubu icin ideal bir film.
    Puan: 1
  • Erkekler Ağlamaz - Boys Don't Cry

    Tek Kelime Ile SUPER!

    Askin kimle yasanirsa yasansin ASK oldugunu anlatiyor. Tabii herkes anlayamayabilir ya da sevmeyebilir ama gercekten guzel! Mutlaka gidin!
    Puan: 10
  • Çifte Tehlike - Double Jeopardy

    SEVGILI CAHIL ULKEM;

    BENI AFFEDIN BIRAZ KABA DAVRANDIM ama RUDD nickli arkadasin yazisi tepemi attirdi! Cunku arkadas sen simdi bir konu hakkinda fikir yurutuyorsan kesin dogruymus gibi konusamazsin!!!!!!! Simdi size aciklayayim, Amerika'nin anayasasinin 5. Maddesinde (The Bill Of Rights'a dahil. Bu arada Bill of Rights anayasanin degistirilemez ilk 10 maddesi) bir takim maddeler var. Bunlar No Double Jeopardy, Guarantee Of Grand Jury, Gurantee of Due-Proccess vs). Burda asil salaklik filmin ismini ceviren adamda. Cunku sozluge baktigimizda "Jeopardy"nin karsiligi tehlike diye verilmis.. Oysa Double Jeopardy demek bir suctan iki defa yargilanmak demek. Yani sen kocani oldurmekten iki defa yargilanamazsin cunku NO DOUBLE JEOPARDY diyor Amerikan anayasasinin degistirilemez 5.inci maddesi. Sen sozluge bakip direk ceviricegine azicik arastirsan da gercek anlamini bulsan olmuyor mu?! Bu arada bilmis arkadaslara selamlar, filmde superdi, hatta seyrettigim en guzel filmlerin arasinda. Siz gidin anca Nothing Hill gibi turk filmlerini bile asmis bir filme 10 puan verin. Diyecek birsey bulamiyorum, hicbirsey... Aberdeen High School ogrencisi Yeto..
    Puan: 10
  • Son Durak - Final Destination

    Alla allaa

    Yaw bu turk milletiyle ya da zuxxi milletiyle :) benim kafam hic uyusmuyo galiba yaw... Bu filme bir insan nasil guzel diyebilir ya?? Konu, senaryo hersey sacma.. Bir kere bir insan olumden donmusse azrail'in hic de o insani oldurmek icin pesinden kosacagini sanmiyorum.(Olumden donen cok kisi taniyorum). Ayrica azrail nie o insani oldurmek icin bir suru seneryo kuruyo kafasinda? Yok cop tenekesi devriliyo da,icinden konserve cikiyo da, oltaya carpiyo da, olta duserken misinesi kapi koluna takiliyo da, kapi aciliyo da bicak dusuyo.. bu ne ya?? illa korku sokacaklar ya isin icine. yani adamin kafasina saksi dusup de gebermiyo illa sanki katliam seklinde olacak olumleri. Resmen tom&jerry'yi asmis adamlar.. Bi de sira meselesi var tabii ona hic deyinmiyim. Gerci ben ne dersem diyim, kimse benim sozumu takmaz cunku bu kadar cok 10 puanlinin icinde bende filmi kotuluyeni dinlemezdim tabii ki.. Eger Nothing Hill'i sevdiyseniz gidin.. Hehe
    Puan: 1
  • Fantasia 2000 - Fantasia 2000

    Cok Zor Be :)

    Ya gercekten guzeldi ama kucuk cocuklar ve KISIR dusunceli insanlar sIkIlabilir. Bazi bolumler el cizimi yani milyonlarca sayfaya cizilmis seylerin hizli hizli gecmesi ile hareket olusuyor, bazilari ise bilgisayar animasyonu. Gidin tavsiye ederim.
    Puan: 9
  • El Dorado Yolu - The Road to El Dorado

    El Dorado!

    Film fena degil ama bizim yastakiler sIkIlabilirler.. Ama filmin verdigi mesaj guzel, " S E V G I "
    Puan: 9
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    ?!

    Ya turkceye cevirince komikliginin kaldigini sanmiyorum. Ingilizce olunca adam gulmekten geberiyo.. ben DVD'de izledim, hani sinema izelemye gidiyolar ya, orda bi tane Preview var, rating IMMATURE. Altta mesaj; We thought it would be funny to put this here. Kiss our asses and take it from pause. Anlayan anladi :)
    Puan: 10
  • Bu Nasıl Sarışın? - Legally Blonde

    Ah sarisin vah sarisin

    Bence gayet guzel bi filmdi. Campus hayatindan, arkadasliga, azimden komediye kadar "muhtesem" olmasada guzel bi filmdi. Izleyin derim.
    Puan: 10
  • Şrek - Shrek

    poh

    bekledigim kadar komik degildi. hatta sIkIldim diyebilirim.. Esegin ingilizce konusmasina bayildim!! Muhtesem bi aksan :) Cok geveze ama :)
    Puan: 5
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    Julia, senden nefret ediyom

    Pretty woman, erin brokovich, ve my best friend is wedding disindaki butun filmleri berbat.. bu filmdede cok sIkildim hatta hepsini izlemedim.
    Puan: 3
  • Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2

    Birincisi Kadar GuSSeL

    Walla ben yine izlerken cok guldum, film gozumu acip kapayincaya kadar bitti wallaha.. Bi kere, biliyorum sanki cok bilmislik havasi var gibi oluyo(o yuzden ozur diliyorum, inanin oyle degil:)), ama insan o kulturde yasayinca daha bi komik geliyo espriler... Ornek; Scary Movie 1'de zenci kiz erkek arkadasiyla sinemaya gittiginde, neden oturup tavuk yiyo?? Bu kac kiside bisey uyandirdi, kac kisi anlam verebildi acaba? :) Burdaki espri, zencilerin "chicken"i cok sevmelerinden ve nerdeyse ondan baska et yememelerinden(tipki benim gibi) kaynaklaniyo :)
    Puan: 10