zuxxi.com//sinema|geyiks

jeff

  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    ...look closer

    mükemmel bir film herkes gitmeli JANE e aşık olduğum doğru. konusuda mükemmel GİTMEYE AYIP OLSUN
    Puan: 10
  • Manolya - Magnolia

    tek kelime ile mükemmel

    kurgu ve montaj mükemmel, konu çak güsel gitmeyen üsülsün
    Puan: 10
  • Çığlık 3 - Scream 3

    Hello, Are you alone at home ?

    ilki ve ikinci kadar güsel olmasada şunu bilmenizi isterim ki bu BİR KEVIN WILLIAMSON imzası taşımıyor. KİM Mİ BU ADAM 1 ve 2. Scream' ı yazan adam. o yüsden film de birçok boşluk ve mantık hataları war ! farkli bir film olarak izlenirse notum 10 olur ama scream ın devamı diye düşünürseniz 5 bile zor werilir !!
    Puan: 8
  • Soygun - Reindeer Games

    İyi bir film !

    Gerçekten de iyi bir film. Senaryo yazarını en son Çığlık 3'te izlemiştik. açıkçası ben hiç ama hiç beğenmemiştim. senaryo boşlukları Çığlık 3'te çok fazla idi. Burda da senaryo boşlukları ve tesadüfler yok değil. Ama bunları ancak film sonrası fark ediyorsunuz. Oyuncular çok iyi. Ben Affleck muthiş. AYRICA KISA BIR DİPNOT: filmin orjinal ismi olan Raindeer Games türkçede REN GEYİÐİ MUHABBETİ anlamına geliyor. Oyunculuğun başarısından dolayı iyi notu hakediyor...
    Puan: 9
  • Rüyamdaki Afrika - I Dreamed of Africa

    İyi bir film (mi?)

    Oyunculuk oldukça iyiydi. konu desen o da güsel. filde bol bol afrika manzarası görüyorsunuz. Sırf bu yüzden bile gidilebilir. ama müthiş bişi beklemeyin. 2 buçuk saatinizi yerinizde oturarak ve ağlayarak(özellikle sonlara doğru) geçirmek istiyorsanuz [özellikle bayanlar] HEMEN GİDİN !
    Puan: 8
  • Vatansever - The Patriot

    İyi bir film !

    Oyunculuk açısından muthiş bir film!! Mavi gözleri ile Mel Gibson'a hayran kalacaksınız. Ama film Cesur Yürek'e benziyor. İster gidin ister gitmeyin Birşey kaybetmezsiniz.
    Puan: 9
  • Dünyadan Sonra - Titan A.E.

    Çocuk filmi deel !!

    ilk bakışta öle gibi duruyo ama kesinlikle bir çocuk çizgi filmi değil. ZATEN BU BİR ÇİZGİ FİLM DEÐİL BİR ANİMASYON FİLMİ. İnanılmaz bir görsellik taşıyor. 100 werdim gitti !
    Puan: 10
  • Son Durak - Final Destination

    WwoowW

    Film, inanılmaz orjinal. ilk baştaki biri Scream ile benzer demiş ama burada ne bir katil war ne de seri cinayetler. bu film de ölümle oynanmayacağını anlıyorsun. ölümün çizdiği kurguyu bozmaya kalkarsan yine kurgu dönüp dolaşıp seni buluyor. Suyun akıp gitmesini ve cam kapalıyken de rüzgarın oluşmasının bir mantığı yok çünkü onları yapan ölüm yani azrail. ilk yarı tam bir korku filmi havasında 2 tane inanılmaz iğrenç ölüm geliyor. Uçak kazasıda müthiş. filmin sonundaki süpriz de çok hoş. her ne kadar oyuncular o kadar da iyi olmasa MUTLAKA GİDİN ... "ölüm, beni geçtiğine göre sıra sende"
    Puan: 10
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    Komedi !

    İyi bir komedi filmi. özellikle matthew inanılmaz güzel oynamış zaten gözleride çok güsel:-)Bruce'u tanımayan kalmadı zaten ama Matthew yıldızı yeni parlayanlardan. hatırlarsanız bi zamanlar ATV de gösterilen İYİ DOSTLAR-FRIENDS wardı. orda da oynuyordu. ondan sonra aşk üçgeninde oynadı şimdi de bunda oynuyor. film boyunca içilen ve adının martini (ya da nasıl yazılıyorsa) olduğunu sandığım içki ekranda çok güzel duruyordu. filmde pek fazla süpriz yok ama belki de son sahneye süpriz diyebilirler. filmdeki hatunlarda çok hoş. OZ'un karısı hariç. .:)
    Puan: 8
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    İyi bir film deel !

    Ewet, kesinlikle doğru. inanılmaz bir görselliği war ! ama bu yeterli değil ! filmin zaten ilk yarısında ne aksiyon ne de kokru, gerilim ! ikinci yarıda da çığlık 3 'deki 5 dk bütün herkes ölüyor. görsellik ve KAN arıyorsanız bu filme gidin! çünkü bir çok yerinde fışkıran kanlar göreceksiniz !
    Puan: 8
  • Onunla Bir Gece - One Night at McCool's

    Eğlenceli

    gerçektende hayatımda izlediğim en EÐLENCELİ film. yaz sıcaklarında klimalı sinemalarda inanılmaz güzel gidiyor. Liv Tyler'ın ne kadar çekici olabileceğini görüyorsunuz, ayrıca kadınların ne kadar tehlikeli olduğunu ve de erkeklerin günlerinin 24 saat boyunca sex i düşündüklerini de öğreniyorsunuz :-) oldukça iyi senaryosu, çok olmasada değişik ve ilginç sonu, müthiş oyunculuğu ile 2 saatini eğlence ile geçirmek isteyenlerin mutlaka gitmesi gereken bir film Onunla Bir Gece (İsmi oldukça erotik bir filmmiş gibi duruyo, keşke gerçek olarak çevirselerdi McCool BArında Bir Gece olarak çevirilirdi ve daha iyi olurdu...)
    Puan: 10
  • Hannibal - Hannibal

    iğrençlik sadece

    filmin bir çok yerinde açıkta kalan beyinler, sallanan bağırsaklar gib iğrençlikler görüyorsunuz. verdiğim 4 puanıda sadece oyunculuktan alıyor!
    Puan: 4
  • Kutsanmış Çocuk - Bless the Child

    Hoş bir film!

    korku filmi ile dinsel duyguları birleştirmek son zamanlarda moda oldu. bu da öyler filmlerden biri! korku adına da birçok şey bulabileceğiniz gibi macera dalına da daha çok eğilen bir film! isterseniz izleyin ne birşey kazanır ne de kaybedersiniz :-))
    Puan: 7
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    macera isteriz!

    eğer macera filmlerine ihtiyacınız olduğunu düşünüyor ve istiyorsanız, tam sizlik. ilk filmi izlememiş biri olan ben, karşılaştırma yapamayacağım ama bu da oldukça iyiydi. özelikle oyunculuğun ve efektlerin yeri dolduramaz. bazı yerlereki görsellik "Ben bilgisayar eseriyim." diye bağırsada, macera arayanlar için iyi bir seçenek!
    Puan: 8
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    Bu sadece savaş filmi değil,

    bir çok kişi İLK YARI BOŞ İKİNCİ YARI HOŞ demişler. ilk yarıdaki etkileyici aşk hikayesi, ikinci yarıdaki savaş sahneleri gerçektende güzeldi. ama artık sizde sıkılmadınız mı amerika propagandasından... her ne kadar amerika'nın yenilgisi üzerine kurulmuş olasa da bu seferde acındırma ve haksızlığa uğramak üzerine bir propaganda yapılıyor. sonuçya bu savaştır. nasıl kazanırsan kazan!! ayrıca japonlar da oldukça iyi bir taktikle savaşıu kazanıyorlar. filmin iki tane iyi yanı var. bunlarda en iyisi GÖRSELLİÐİ. herhalde şu ana kadar çekilen en iyi savaş sahneleri bu filmde var. özellikle IMAX Sinema salonlarında izlerseniz koltukların titrediğini fark edip savaşın içine dahil olabilirsiniz. ikinci iyi yan ise oyunculuk. bence oyunculuk o kadar a kötü değil. tamam kabul ben affleck in biraz daha pişmesi gerekiyor ama böyle bir savaş fimi içinde iyi oyunculuk sayılırdı. filmin en kötü yanı ise UZUNLUÐU. sanki size 5 saat boyunca izlemişsiniz gibi geliyor. bitmek bilmiyor. filmde 2 si küçük 1'i büyük olmak üzere 3 farklı savaş anlatılıyor. tahmin edeceğiniz gibi en uzun olanı pearl horbor cephesi. o cephe bittikten sonra film bitecek sanıyorsunuz ama bir savaş daha oluyor. bu kadar uzun olmamalıydı. filme verdiğim 9 puanı sadece görselliği ile kazanıyor... gerisi çok fazla birşey etmeyen amerikan propagandası!!!
    Puan: 9
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    eğlence, komiklik, ee daha ne istiyonuz ???

    mel gibson'un her zamanki çekiciliği ve helen hunt un sevimliliği ile yürüyen eğlenceli, romantik bir film! verdiğim 9 puanı müthiş oyunculuğu ve ilginç senaryosu ile alıyor!!!
    Puan: 9
  • Kurşun - Exit Wounds

    klasik erkek filmi

    dövüş sahneleri, konusu ve daha bir çok özelliği ile tam bir erkek dövüş filmi. film de tek beğendiğim müziklerin doğru yerlerde kullanılması bi de en sondaki talk show sahnesi gerçekten çok tatlıydı. ama onun dışında evde oturup cumartesi akşamı izlenecek filmlerdendi... buunun yerine gidilip görülecek çok daha ii filmler var. paranızı harcamayın! birşey kaybetmezsiniz!!
    Puan: 5
  • Çığlık - Scream

    sen nasıl çığlık atıyorsun ?

    yukarıdaki arkadaşımız afişteki sidney'in neden ağzını kapadığını sormuş. sen nasıl çığlık atarsın ??? otomatik bir harekettir bu çığlık atarken ağız kapatmak. 70lerin hatta 80 lerin başlarının film furyası olan teen-slasher tarzı filmlerin yeni bir versiyonu ve eleştirmenlerin hiçbir zaman tam not vermediği korku filmlerinden belki de tek tam not alan filmdir. hem başrol oyuncularını hemde senaristini bir yıldız yamıştır ayrıca ardından 5-6 tane daha teen slasher tarzı film çekilmiştir. diğer korku filmlerinde olan bağırsak gösterme, patlayan kafayı gösterme gibi bir çok klişe bunda kullanılmamış onun yerine kovalamaca ve telefon sahneleri ile korkutma sağlanmştır. bu yüzden hiçbir yeri klişe değildir. (çok mu ciddi oldu bu yazı beee) korku filmi sevenlerin görmesi, sevmeyenlerinde izleyerek sevmesi mümkündür. KİMSE KAÇIRMASIN !!! hello sidney, are you alone at home?
    Puan: 10
  • Meksikalı - The Mexican

    Hoş, güsel, eğlenceli!

    ve de kesinlikle birbirine uyan müthiş bir ikili. Brad Pitt'in yakışıklığı ile Julia Roberts ın tatlılığına inanamayacaksınız!!!!!!!! konu, sonlara doğru bir çok ismin geçmesi ile karışık oluyor ama anlıyorsunuz. Köpek gerçekten çok şirin, silahın hikayesini ise 3-4 defa dinlemeniz oldukça hoş yapmış. şu yaz sıcaklarına klimalı salınlarda inanılmaz güzel gidiyor. izleyin, izletin!
    Puan: 10
  • Ölümcül Bedel - Valentine

    Kim benim sevgilim olmak istiyor ?

    Film yorumumdan önce afişte yazan oyuncu isimlerine dönmek istiyorum. aslında başrolde olmamasına rağmen hem afişte resmi önde olan hemde adı önce yazılan Denise Richards. bu isme ve yanındaki erkek oyuncu David Boreanaz a da lafım yok diyelim. ondan sonra ki isimde Marley Shelton yani namı değer Kate, filmin başrol oyuncusu. benim lafım onun yanındaki isme. Katherine Heigl. bunun kim olduğunu biliyor musun ? Filmde en başta öldürülen ve ortalama 10 dakika boyunca ekranda gözüken Shalley. filmde iki tane daha sarışın başrol oyuncusu vardı. onlar neden afişte değiller. Neyse gelelim filme. o kadar müthiş bir film değil. bunu kabul edelim. tamam belki cinayet şekiller yaratıcı (özellikle jakuzi deki) ama çok kısa. insanı tam gereceği ve korkutacağı anda etrafı kana bulayıp işin içinden çıkıyor. o yüzden film boyuca korkacağınız tek şey insanların etrafa yayılan kanları olacak. tabi buna korkmak mı denir iğrenmek mi bilinmez! ayrıca filmin sonunda katilin kim olduğu sorusu biraz da olsa açıkta kalıyor ve Kate'in en sonda ölüp ölmediği. ama yanağından kan damlamıştı meğerse o üsttetki adamın burnundan gelen kanmış. katil o değil mi yani :)))) ayrıca her cinayetten önce burun kanama olayı da çok aptalca! fragmanda görülen aşk şiirleri ile karışık iğneleyici kartlar güzel olabilir ama hepsi fragmanda görüldüğü kadar. sonuç olarak film size ne başında ne ortasında ne de sonunda şaşırtıcı ve süpriz bir şeyler sunmuyor. sizi korkutacağı en uzun cinayet ve kovalamaca sahnesi 5 dk olduğunu düşünürsek, gidip gitmemeye siz karar verin derim :)
    Puan: 6
  • Jurassic Park III - Jurassic Park III

    eh işte

    kabul ediyorum, ne o kadar çok dinazorlu heyecan sahnesi ne de mükemmel bir konu var karşımızda. üstelik bu seferki dinazorlar bana biraz da yapay geldi. nedenini bilmiyorum ama öyle! sanki bilgisayarla yapıldım ben diyordu dinazorlar. ama sonuç olarak izlemeye değecek, biraz macera ve iyi bir oyunculuk için verilen paraya değer. umarım bu devam filmlerini daha da uzatmazlar.
    Puan: 7
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    ehh işte :)

    ilk filmi izleyenler için büyük olasılıkla hayal kırıklığı olacak. ama inanılmaz kötü denebilecek bir film değil. ilk yarı sıkıcı olsa da ikinci yarıdaki eğlence, ilk yarıdaki mutsuzluğu unutturuyor. en azından ilk filmin hatrına ve de hiçbir oyuncudan ikinci filmde file vermeyip aynı kişileri korumayı başardıkları için izlenebilir.
    Puan: 7
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    kiki :))

    tamam kabul ediyorum, bu filmde öyle muhteşem değildi. ama cahterina zeta-jones un oyunculuğu mükemmeldi. hey ben geldim, işte yıldızınız bana bakın demeyi gayet güzel başarıyordu. julia için de aynı şeyler geçerli. herşeyi sindirmiş, unutulmuş, önemsenmemiş karakteri çok güzel canlandırıyordu. ama herşey maalesef bu kadar güzel değil. çok daha iyi olabilecek orta kalitede senaryo var. mekanın "değişikliği" işi biraz daha da inandırıcılığı kaybettiriyor. 2 saat boyunca gülerek izlenecek, zaten bu türde bir film daha da iyi olamaz denip salandan çıkılacak bir film.
    Puan: 8
  • Sakın Konuşma - Don't Say a Word

    fena değil ya,

    kabul ediyorum, çok güzel bir film değil! ama çok kötü bir filmde değil! senaryonun güzelliği, oyuncuların iyi görselliği ve "beklenen" sonu ile, gerilim filmi sıfatını çokta haketmeyen ama iyi bir macera-action filmi olabilecek bir film SAKIN KONUŞMA. vakit geçirmek için çok ideal. akıllarda kalmayacağı kesin ama..
    Puan: 8