zuxxi.com//sinema|geyiks

binabik

  • Kemik Koleksiyoncusu - The Bone Collector

    hade len sizde

    Bence oldukca guzel bi filmdi. Ne bicim yorumlar yapmisiniz yaaa. Ya gercekten seyredilmemis bu film, ya da farkli filmlerden bahsediyoruz. Ayrica Denzel amcamin da hakkini yemeyelim yani.
    Puan: 8
  • Jeanne D'Arc - The Messenger - The Story of Joan of Arc

    Ben bir salagim!!!

    Göz göre göre bu Filme gittim. Bana ne derseniz haklisiniz, ama unutmayin; arkadas ugruna cig tavuk yenir. (Gerci onlar da -o tavugu yiyenler- aptaldir ya...)
    Puan: 1
  • Küçük Kardeşim - Stuart Little

    Stuart Jeanne'ye karsı

    Ülen Jeanne, seni seyretmeyip de bu sicani bir daha seyretseydim keski...
    Puan: 8
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    Hade len!!

    Burada biri (ismi lazım değil) bu filim için mantıksız demiş. Ona buradan seslenmek isterim: HADE LEN, YÜRRRRRRÜÜÜ
    Puan: 10
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    teşekkürler Türkiye

    Evet Lincoln1953, senin ve senin gibi hayırsever Türkevlatları sayesinde bu filme gitmedim ve bundan gurur duyuyorum. Var olun!!!
    Puan: 1
  • 16. Raund - The Hurricane

    İİİ film

    Mutlaka seyredin, ancaak sakin PC'de falan seyretmeyin bizim gibi, bok edersiniz guzelim filmi. Paraniza kıyın ve sinemada seyredin. İsin icinde boks moks olunca bastan Rocky filmelerinden kalma bir onyargiyla seyretmesem mi diye tereddut edilebilir. Ancak hic ilgisi yok, iyi bi film.
    Puan: 8
  • Çifte Tehlike - Double Jeopardy

    Gidilir

    Bazi mantiksizliklarina ragmen baska yapacak bisey yoksa seyredilebilir. Surukleyici bi film. Ayrica hatun gercekten hos.
    Puan: 6
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    Anlayana....

    Sinemaya giderken hepimizin belli beklentilerimiz vardır vu bu beklentiler doğrultusunda Filmi değerlendiririz. Ancak bunun bir de tersi vardır: Sinema bizden neler bekler acaba? Her Film belli bir kesime hitap eder. Bu film de öyle. Bu yüzden de ancak hitap ettiği kesim filmi anlayabilir ve sağlıklı değerlendirebilir. Neymiş, bu filmde çıplaklık ayağa düşürülmüş... Elbette öyle olacak. Adamın amacı dalgaları kaldırmak olsaydı farklı işlerdi, ama amacı o değildi. Bunca çirkinlik içerisinde genelde göremediğimiz güzelliklerdi adamın göstermek istediği. Bu filmi seyrederseniz lütfen sizin de birşeyler yapmanız gerektiğini unutmayın, yoksa seyrettiğinize bin pişman olursunuz
    Puan: 9
  • Gladyatör - Gladiator

    Gerçekten izlemeye değer!!!

    Bazı arkadaşlar bir filmden ne bekler anlamış değilim. Elbette kusurları olacak bir filmin, hele böylesi bir filmin. Önemli olan, izleyiciyi tutup sürükleyebiliyor mu? Bu film kesinlikle sürüklüyor. Baştan sona dövüş izlemeyi bekleyen gitmesin. Film Spartacüs, Ben Hur ve Braveheart filmlerini andırıyorsa da kesinlikle kopye kokmuyor, ama sanatsal bir şaheser de olma hayalinde değil. Ben bu filme 8 Puan verirdim, ama bazı zavallılar ortalamayı düşürmek istediğinden ben de 10 veriyorum.
    Puan: 10
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    111111111111111111111

    Bok gibi bir Film. Hem izleyiciyi aptal yerine koyuyorlar, hem de cebinden parasını alıyorlar. 10 dakikka Matrix'i izleyin iki defa M:I II izlemiş kadar olursunuz. Hem bu 10 dakikada daha fazla Konu bulursunuz. Herifler gerçekten müthiş saçmalamış.
    Puan: 5
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    Sıçık bi film

    Abiler Ablalar, bu filme gitmeyen şanslılar, ne olur gitmeyin. Olacak olan çocuklarım üzerine yemin ederim ki çok kötü bir film. Adamlar çükle götle güldürmeye çalışıyorlar ve biraz kendine saygısı olan biri kendini ciddi boyutlarda enayi yerine konmuş hissediyor.
    Puan: 1
  • Hücre - The Cell

    Çüş

    Bi film bu kadar abartılırmı ya? İki birbiriyle alakasız konuyu harmanlayıp, bir de Lopez ablayı efektlerin içine yerleştirip garip bi şey yapmışlar. Hadi hepten kötü demicem, ama adam gibi bi film de değildi. Bence kuzuların sessizliğini ve Freddy Kruger'i izleyin daha iyi. En azından birbirilerine karışmıyorlar. Efektlerin hatrına 5 puan veriyorum.
    Puan: 5
  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    Ne desem ki?

    Yani bu filme gittiğim için pişman değilim, ama iyiki gitmişim de diyemem. Ne yapacağınızı bilmiyor ve daha güzel bir film yoksa izleyin, ama özellikle de bunu izlemek için vakit ayırmayın.
    Puan: 5
  • Vizontele - Vizontele

    Teşekkürler

    Bu filme katkısı olan herkese teşekkür ederim. Nihayet uzun zamandır beğenerek izlediğim bir film.
    Puan: 10
  • Evrim - Evolution

    Uzun zamandır ilk eğlendiğim film

    Nice filmler denedim beni güldürsünler diye, ama çoğu kez hayal kırıklığı ile ayrıldım sinemadan. Nihayet beni güldüren bir Film oldu. Evet, çok aşırı kaliteli bir yapım değil belki, ama yinede eğlenceli. Nasıl çekirdek karın doyurmaz ama eğlendirirse (en azından eski zamanlarda insanların tek eğlencesiydi), bu film de eğlendirmek dışında başka bir kaygısı olmayan bir film. Eğlenmek isteyen gider seyreder.
    Puan: 8
  • Jurassic Park III - Jurassic Park III

    Yuh be

    Ulan bu film daha hala beş puanın üzerine çıkabiliyor ya. Daha ne diyeyim. Filmdeki cep telefonuna bittim doğrusu. Yendi bozulmadı, hazmedildi bozulmadı, boka battı bozulmadı, suya daldı yine bozulmadı. Breh breh breh. Nokia mısın nesin? Bu arada çocuk birkaç hafta içinde ormanlar kıralı olmuş ya, bravo. Adamın iskeleti ağaçta asılı kalmış. Dinozorlar adamı iplerden koparmamak için büyük özen göstermiş doğrusu. Herhalde onu çatal bıçakla yemişlerdir. Bu arada adaya birkaç kişiyi kurtarmak için neredeyse 6. Filo'nun tamamını gönderttirmeyi başaran avradı da tebrik etmek lazım gelir.
    Puan: 1
  • Frekans - Frequency

    Biri harbi oturup düşünmüş

    Filim öyle saçma ki, etrafına resmen mutluluk ve heyecan haleleri saçıyor. Insan gerçekten kendisini kaptırıveriyor ve neredeyse "öyle yap, şöyle yapma" gibisinden direktifler vermeye kalkıyor. Uzun zamandır bir filmin içine bu denli girmemiştim.
    Puan: 10
  • Şrek - Shrek

    Harika

    Gerek teknik açıdan, gerkse konu bakımından dört dörtlük bir film. Millet bu filme ne beklentilerle gitti bilemiyorum, ama bu fim gerçekten çağdaş bir masal. Eski masalları kullanıp özgün bir masal yaratmış adamlar. Bence helal olsun.
    Puan: 10
  • Lara Croft - Tomb Raider - Lara Croft - Tomb Raider

    Ne bekliyordunuz?

    Bu filme vasat diyenlere soruyorum: sie ze bekliyordunuz? Sonuçta bu bir oyunun filme aktarılmış halidir. Üstelik basit ama en azından bir çerçeve oluşturan bir konu bulunmuş. Aslında bu konunun işleniş şekli hiç de önemli değil. Önemli olan Lara Croft'un değişik sahnelerde bol bol ekşin yapmasıdır, bunu da yapıyor. Beni bir te rahatsız eden göğüsleri oldu, zira son sahnesinde gözler ister istemez hep onlara takılıyor (izleyenler beni anlayacaktır).
    Puan: 7
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    Anlayana

    İzlemeyen okumasin

    Inanmak güç, ama hala Spielberg'ten Kutsal Hazine Avcıları tarzı eğlencelik filmler bekleyenler var, oysa artık o tarz filmlerden çok farklı yapılar gösteren filmler beklemeliyiz ondan. Bu filmde olduğu gibi. Eğer birçok arkadaşın istediği gibi filmin son yarım saati olmasaydı, konu aşırı derecede olağan ve inandırıcılıktan yoksun olacaktı, zira masalsı ögeler içeren film masal gibi bitmeliydi. Çocuk periyi aramaya çıktığında masal başlamıştı ve sonunu nasıl bağlayacaklarını merak etmeye başladım. Ne de olsa çocuk Pinokyo gibi gerçekten organik bir varlık olamazdı. Öte yandan Pinokyo örneğinde olduğu gibi burada da mutlu bir son olması gerekiyordu. Ve sonunda çocuk gerçekten istediğine ulaştı. Organik bir varlık olmak onun için sadece bir araçtı. Asıl istediği Annesi tarafından sevilmek, ve sonunda bu isteğine kavuştu. Filmin sonunda ilk kez Annesi onu sevdiğini söylüyor ve masal mutlu bir sonla bitiyor. Bu arada işin içine uzylıların karışmasını saçma bulanları hiç anlayamıyorum, veya ayının hareketlerini saçma bulanlar da neye dayanarak bunları saçma buluyorlar, onu da anlayamıyorum, zira sevebilen bir robotu kabullenmişler. Bence sevgi üzerine çok güzel bir masal!
    Puan: 10
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    Gel de ağlama

    İzlemeyen okumasin

    Yahu filme orijinaliyle aynı adı veriyorsun ve ne konuyu ne de felsefesini ipliyorsun. Bu ne saçmalık böyle anlayamadım. Bence baş roldekinin yerine Cüneyt Abimiz çok yakışırdı, zira filim biraz Cüneytvari olmuş. Herifler savaşıyor, tam zamanında maymun geliyor vs. Ayrıca oyuncular da çok kötüydü, maymunların baş komutanı hariç tabii. Bu arada filmdeki en salakça hata da millet nehri geçerken meydana geliyor: İki kişi yüzerek, diğerleri atlarla geçiyor, ama diğer tarafa geçtikten sonra yine hepsinin birer atı var. Çok ilginç. Benim için sadece hayal kırıklığı, başka bir şey değil.
    Puan: 2
  • Bridget Jones'un Günlüğü - Bridget Jones's Diary

    Cesaret

    Güzel bir kadın ancak bu kadar itici bir hale getirilebilir. Rene Zellweger ablamız bu konuda bence büyük bir cesaret örneği gösteriyor. Bu arada bu filmde olumsuz bir şey bulamadım, daha doğrusu filmin bitmesini istemedim, ama bitti. Bence tek olumsuz yanı bu.
    Puan: 10
  • Gözde Çift - America's Sweethearts

    inanamadım ve inanamıyorum

    Julia Roberts, Billy Cristal, Jhon Cussack'ın bu filmde oynamasına inanamadım. Geyik olur da bu kadar basit olmaz yani. Sıkıcı ve kalitesiz. Sanki bu filmi iki günde çevirmişler. Bu arada bu filmin burada bu kadar yüksek puan almasına da inanamıyorum. Sanırım genel kalite anlayışımız daha henüz çok düşük, ki böylesi filmlere bu kadar olumlu tepki verebiliyoruz.
    Puan: 1
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Busefer eğlendik

    İlkini çok saçma bulmuştum, ve hatta ikincisini de bu yüzden seyretmeyecektim, ancak aşırı can sıkıntısı sonucunda dün seyretmeye karar verdim ve bu sefer gerçekten eğlendim. Doğrusu canı sıkılıp eğlenmek isteyenlere tavsiye ederim. Bu arada bizim salonda 8-10 yaşa arasında iki çocuklu bir aile de vardı. Ara verilince hemen kaçtılar. Gerçekten de çocuklar için pek uygun bir film değil, hele bir de bu çocuklar aileleriyle sinemaya gelmişse. Sorun çocuklar açısından değil, asıl sorun anne baba'nın filmden sonra cevaplarını veremeyecekleri sorularla karşılaşmalarıdır.
    Puan: 6