zuxxi.com//sinema|geyiks

ozanthebozan

  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    tereddüt etmeyin

    şu an bi arkadaşı ikinci kere götürmek için kasıyorum. kesinlikle gidin buna değer, filmin insanları çok sıcak. canlı gibi. kesinlikle gidin, söyleyecek bir şey bulamıyorum
    Puan: 10
  • Tanrı'nın Eseri, Şeytanın Parçası - The Cider House Rules

    bariz gidin

    bariz gidin bariz güzel mükemmel ötesi insan charlize theron'un poposuna yatmak istiyo
    Puan: 8
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    gani paşa sıçtın taşa

    mide fesadı geçirdim filmde
    Puan: 1
  • Aydaki Adam - Man on the Moon

    mükemmel

    bariz harika film sanattan ve insanlıktan anlamayan bi sürü andaval arkadaşımıza boş verin ve gidin
    Puan: 9
  • Gladyatör - Gladiator

    abartmayınız

    filim güzel falan görüntüler de abartıldığı kadar bir muhteşemlik söz konusu değil. bi kere efektler çok fazla göze batıyor, doğal olmamış roma şehri falan. onun dışında zati kavgalar falan da gerçekçi değil. savaş sahnelerine gelince değişik bir teknik kullanılmış çok hızlı geçiyor nolduğunu anlamıyosunuz. ama yine de bu cins kıyamet filmlerinden hoşlanıyosanız kaçırmayın. ama bi şey itiraf edeyim maximus'un bi yerde mükemmel karizması var: "with my signal, unleash hell!" way bea!!
    Puan: 6
  • Sırlar Oteli - The Million Dollar Hotel

    durağan ve sığ

    filmin akıcılığı yok bir kere, oldukça sıkılıyor insan onun için özellikle ilk yarıda. bir de karakterlere yeterince eğilinmemiş, mel gibson'ın sırtındaki olayın bile ne olduğunu doğru dürüst anlamadım. açıkçası baya kopuk ve marjinal bir film. bence mel gibson karizmayı "patriot" ta bile bu kadar dağıtmamıştı.. milla jovovich ise uğraşsa daha çirkin olamazdı.
    Puan: 3
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    rezalet

    rezalet ki ne rezalet
    Puan: 2
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    gidin abi

    sorun ne biliyor musunuz.. insanların blair witch gibi bir filmden çok şey beklemeleri. konusu bir cadı olan bir film bir insanı ne kadar korkutabilir ki? bu hataya ben de düştüm, ancak sinemada izledikten sonra karar verdim ki korkmak için değil de boş vaktinizi değerlendirmek için gitseniz daha iyi olur.. çok şey beklemeyin yani. filmin kurgusu ise biraz kopuk olmasına rağmen hoşuma gitti aslında. bir dolu klişe de olmasına rağmen hiç sıkılmadım. çok iyi sayılmaz, ama kötü hiç değil. bence gidin... bu arada filmdeki şu kara hatun da (kim director) bayağı bir hoşuma gitti diyebilirim.
    Puan: 7
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    değişik ve kaliteli bir romantik komedi

    genellikle romantik komediler belli başlı klişelerle bezenmiştir. ama arada bir orada birilerinden mantıklı olmasa da eğlenceli fikirler çıkıyor. bu da onlardan biri, mantık aramadan, kucağınızda kocaman bir kutu mısırla izlenecek hoş bir film. mel gibson her zamanki gibi (külotlu çorap giyip ağda yaptığında bile dağılmayan) karizmasını konuşturmuş. helen hunt ise çok doğal ve masum geldi bana, o da uymuş bu role. hatta dosyaları taşıyan kız bile çok hoşuma gitti. güzel filmdi.
    Puan: 9
  • Yeni Hayat - Cast Away

    ürkünç

    aslında filmde tom hanks başrolü doğayla paylaşıyor. adaya düşmesiyle beraber olan olaylar insanın da aslında doğaya ait olduğunu hatırlattı bana. ateş yakmayı yeniden keşfetmek, balık avlamayı öğrenmek, yalnızlıktan "wilson"ı icad etmek doğaya ne kadar yabancılaştığımızı farkettirdi bana, ürküttü. film için hanks'in verdiği kilolar ve verdiği tüm emek bence yeni bir oscar'ı hak ediyor. aslında bu film 5 saat olmalıydı. sonuna doğru "şişirilmiş" olduğunu düşünsem de oldukça kaliteli bir film. filmin hoşlanmadığım yönü ise bir dolu reklam içermesi. diğerlerini bırakın, acaba yalnız wilson şirketinden ne kadar "bağış" aldılar merak ediyorum. acaba bunun rusya'da geçen sahnede duvarlardan lenin tabelaları söktürmekle de bir alakası var mıdır?? bu unsurlar beni rahatsız etse de mutlaka görülmesi gereken bir film "cast away".
    Puan: 9
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    zorlama

    ilkine göre çok başarısız bir film. senaryo besbelli aceleye gelmiş, efektlerle kaş yapmak isterken göz çıkarmışlar ortaya bir bilgisayar oyunu çıkmış. birebir dövüşler de gereğinden fazla abartılmış, göze batıyor. eski mısır gibi birçok kesime gizemli gelen bir konu için çok başarısız.
    Puan: 3