zuxxi.com//sinema|geyiks

ayse1

Şeker Kız

Hiç unutmam saat 6'da başlardı. Sokakta oyun oynarken birisi bağırırdı Şeker Kız başladı diye, bir tane çocuk kalmazdı dışarda. Haftada 1 gün yayınlanırdı, 6 gün o bölümü konuşurduk. İçinde aşık olmak lafları geçtiği için annem pek sevmezdi. Ama saçlarımı onunkisi gibi toplardım ve uzun beyaz çoraplar giyerdim. Yazın çillerimde çoğalınca Şeker Kız müsvettesi olarak dolaşırdım ortalarda. Hayrandım hayraannn!

İnternet Sarkaçları

bu tipler en çok icq'da bulunur. geceleyin sana ilk mesaj olarak mrb, slm, ismin ne güzel falan gibi hayal gücünden yoksun, zekadan payını alamamış laflar ederek ilgini çekceğini sanan tiplerdir. hiç kafaları çalışmaz. ulan gece yarısı senin gibi en az 80 mesaj gelir ortalama bir kıza. (hele numarası eskiyse) seninkine niye cevap yazsın. farkedilir olmayı hayvanlık sananlar da ayrı bir konudur, anlatmıyayım. herşeye rağmen akıllı zamparalara rastlayabilmek hoşdur her kadın kısmısı için: diğerleri için üzülürüm ama öğüt vermem.

Pazar

En iyi tişört hep başkasının elinde olur. Tühh azcık önce gelseymişim bu koca delikli yerine defosu daha küçük olanı ben kapardım der her kadın. Başkasının elindeki mala hain hain bakılır. Vazgeçsede ben kapsam, diye hayal kurulur.

Prenses Stephanie

Kocamın üniversiteye hazırlık kitaplarının üstünde hep o kadının resmi varmış, kitapları kardeşime verdiği zaman gördüm. 17 yaş hayallerinde Monaco aristokrasisinin içinde bir prens olmayı hayal ettiğini çok sonraları öğrendim... Bence çok erkeksiydi. Nesini beğenirlerdi hiç anlamazdım.

Al Bano ve Romina Power

Al Bano ve Romina Power diye uyuz bi çift vardı. Kadının uzun saçları vardı, savutturup dururdu. Adam kadından kısaydı, çirkindi, gözlüklüydü. Adamın kompleksi yuzunden heralde, dümdüz pabuçlar giyerdi kadıncagız. Yıllar sonra boşandıklarını öğrendim. Nedense keyif aldım.

Duran Duran

wild boys şarkısını o feminen halleriyle söylerlerken bunun o zaman bize hiç komik gelmemiş olması ne komik. ben kimse farketmedi diye arkadaki baterist roger taylorı beğenirdim. dileğimin gerçekleşme şansını artırdığımı sanırdım az talep görene talip olarak. acayip vasat bi adamdı. heryerde bulunurdu benzerleri.
  • Dünya Yetmez - The World Is Not Enough

    erkek kompleksleri

    bu film daha önceki tüm james bond filmleri gibi dunya üzerindeki tüm erkeklerin kompleksleri üzerine yapılmıs bi film. yenisinin cekilme sebebi bunların zamanla deismis olması. artık herkes bilmem ne marka araba icinde ölcüleri daha deismis daha güncel kızları öperken deisen düsman profili ile kavga edebilmeyi ve hepsini mahvetmeyi planlıyo. kabul edin en egitimlisinden zır cahiline kadar tüm erkeklerin update edilmis komplekslerini görmek icin harika bi belgesel niteliginde. yenisini bekliyoruz bizde karı kısmısı olarak.
    Puan: 4
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    ince elestiri

    film amerikan sinemasında alısdıgımızdan daha kaliteli ince bir mizah yapıyor. oyuncular özellikle cok basarılı ama özellikle sonlara dogru mesaj verme kaygısı tasıması beni hayal kırıklıgına ugrattı. yinede toplamda oldukca basarılı ve farklı buldum.ama ille de kıyasla diyosanız fight club daha etkileyici idi.
    Puan: 8
  • Nisan Devrimi - Capitaes de Abril

    kadın devrimlerde de kadın

    adamın biri nerdeyse karısı icin darbe yapıyor ama kadın yine de onu sümüklü bi herifle bırakıp gidiyor. darbe bile yapsan kadın kısmı icin bitmisse bitmistir denebilir. ben koca filmden bunu anladım:)ve hosuma gitti:)
    Puan: 6