zuxxi.com//sinema|geyiks

kotipelto

  • Manolya - Magnolia

    şu son bölüm olmasa

    filmde konu veya konular diim oldukça ii oturtulmuş birbirine... son bölüme kadar film gayet akıcı gidiyor ancak son bölümde insan filmin yarın sabaha kadar süreceğini düşünüyor. 3 saatlik film bunun yüzünden 5 saat gibi geldi bana valla. Ayrıca filmde işlenen temalar güzel olamasına rağmen o kadar tekrarlanıyo ki aptal gibi hissettim ben kendimi. filmin sonu kurbağalardan başka şekilde de bağlanabilirdi yane... oyunculuk fena diil ama tom cruise da hiç oscara adaylık bi oyunculuk göremedim. Neyse film genel olarak fena diil diim ben.
    Puan: 6
  • Erkekler Ağlamaz - Boys Don't Cry

    değişik...

    film ilginç bayaa, gerek konu gerek çekim yönünden. konunun gerçek olması daha da garip hissetmenize neden oluyor. çekimde estetik yok tam tersi herşey tüm çıplaklığıyla gösterilmiş. aradaki bulutlu sahneler ilginç gerçekten. filmde oyunculuk çok çok ii. bi ara hillary swank gerçekten erkek diye düşündüm valla. ama gelin görün ki film gitmiyor, oyunculuk da bunu bir yere kadar telafi edebiliyor ancak. görülmeye değer film bence.
    Puan: 6
  • Yaşamın Kıyısında - Bringing Out the Dead

    film .........mi?

    film assında fikir açısından güsel ama ne yazık ki konu çok bölük pörçük. insan dio hah buna odaklancak yok öbürü çıkıo. herşey yüzeysel kalıo, frank in karakteri de dahil. bi de diyaloglar aşırı derecede basit ve birbirini tekrarlıo. bi karakter dierini gördüünde hep aynı şeyleri aynı kelimelerle konuşuo sanki. oyunculuk ii, özellikle noel karakteri çok ii. film genel olarak kötü işte. her filmi gördünüsse çok merak ettinisse gidin. bi de merak ettim eleştirmenler bu filmi nası çok beğenmiş.
    Puan: 4
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    Yazık....

    Gerçekten kötü, hatta bayaa bayaa kötü. Hiç tırsmadım, ilginç bişii de bulamadım. Sıkıldım çok. Aaaaa assında böyleymiş dedirtmeye çalışmışlar ama en ufak bi ipucu yok gerçekte olanlar hakkında ki düşünelim konu üstünde. Oyunculuğun kötülüğü de ayrı mevzu...
    Puan: 2
  • Himalaya - Bir Şefin Çocukluğu - Himalaya - l'enfance d'un chef

    atmosfer

    Film öncelikle yarattığı atmosferle sizi alıp götürüyor. Görüntüler ve müzikler gerçekten çok iyi. Özellikle görüntü yönetimi daha iyisinin yapılamayacağını düşündürüyor insana. Film konu olarak da gayet sağlam. İnsanlar arasındaki çekişmeleri ve bunların sonuçlarını sulandırmadan gerçek bir duygusallıkla gösteriyor. Fransızca seslendirme filmin tek eksiği...
    Puan: 9