zuxxi.com//sinema|geyiks

a_man

Hikaye Bunlar

Hizmet Anlayışı

bodrum'da veya datça'da küçük bi lokantanın camında "23 saat açığız" yazıyodu :)) hizmet hizmet bi yere kadar di mi, biraz da kendimize zaman ayıralım.

Mavi Ay

ben de david gibi ağzımı hafif eğerek konuşmaya çalıştıydım bi aralar. ta ki bi arkadaşım "olum ne yapıyon öle şebek gibi..." deyinceye kadar.

Alf

Evin reisimi neyse işte o görevde Willy vardı. Adamın ismini hep Alf'in "Hey Willy..." demesinden hatırlarım ben. Siz de öyle yapın.

Mahalle Maçı Adamları

size pas atmayıp herkesi çalımlamaya çalışırlar. maçtan sonrada "olm köpek gibi koştum daha napıyım. biraz da siz koşun." be salak top hep sende biz koşsak ne olacak?

Evimiz Hollywood'da

Benim en çok hoşuma giden Donna'ydı daha doğrusu onun David'le olan ilişkisi hoşuma giderdi. Bi ara Donna'yı gitaristin biri kapmıştı da çok üzülmüştüm, adı neydi ya, Victor mu öle bişeydi. Fakirdi o fakir.

Bu Dünyanın Dışından

abicim adamın dediği gibi büüüyüüükce bi torba alırsın geçirirsin boyanın ve kutunun etrafından sona bağlarsın sıkıca üstten, bıraktınmı öölece asılı kalır dimi yani nasıl olsa zaman duruyor. ondan sonra hiiç bi şeycik olmaz.

İsim Şehir

ben her kategoriye ikişer tane zımbırtı yazardım hangisi çıkmadıysa onu söylerdim.

İlk Derste Kuralları Belirleyenler

- bana yakalanmadığınız sürece kopye çekmek serbest. - yok ya...

Elektrik Kesintisi

çağımızda cep telefonunun ışığıyla yolunu bulmaya çalışan dahilerimiz de var.
  • Şrek - Shrek

    eşeklerin piri

    abi eşege bayıldım ben... bırakın sreki ya esek mükemmeldi... adı neydi ya.. neyse unuttum ama olsun yinede güzeldi... ha bide filmi izlerken eşeği seslendiren kesin zenci birisi diyede yorum yapmıştım.. ee buda benim klasım he he..
    Puan: 8
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    ne diyeyim

    "malkoçoğlu" baska bi şey demeye gerek varmı...
    Puan: 6
  • Final Fantasy - Final Fantasy - The Spirits Within

    güsel ama....

    ya filmden ziyade animasyonmu neyse o çok güzeldi.. gavurlar yapmış abi ne diyeyim.. ama abi insan hic mi düşünmez ya; bu filme gelenler bi şeyler anlasında çıksınlar diye... mesela şu salak yaratıklar madem ölüler niye tekrar ölüyolar yada duvardan geçebiliyolar niye kurşunlara hedef oluyolar yada yada yada.... yani kısaca bi b..k anlamadım...
    Puan: 7
  • Jurassic Park III - Jurassic Park III

    1 ... büyüktür... 3

    televizyonda JP_1'i izledim, ertesi gün 3. süne gittim.. tam bi hayal kırıklığı.. herşey yüzeysel olmuş, her şey bi anda oluyo sonra hiç bi şey olmadan bitiyo.. o kadar raptorlardan bahsettiler yok zekiymişler yok konuşuyolarmış yok devenin nalı.. aha gördük bi çocuğu bilem öldürememişler.. ne biçim raptorsunuz len siz.. valla sırf şu iki büyük dinazorların dövüş sahnesi için 6 veeriyom...
    Puan: 6
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    iki mi (yazalım bari)

    ya bunları okuyanda salak mı salak konusu güzelliği olmayan saçma sapan bi filmden bahsediyoz sanır.. yok abicim ya güzel filimdi valla kim ne derse desin benim cok hosuma gitti.. bide millet durmadan yok onu cözemez yok bu kadar bit şifre nasıl çözülür diye hayıflanmış.. şöyle olsaydı daha mı iyiydi yani: -512 bitlik şifre var elimde abi 60 sn. de çözermisin -h.s..tir lan olur mu öyle şey.. THE END yada adam solucanmıdır nedir onu simsiyah ekranda yapmaya çalışıyo 4 sene sonra yaptım abi diye geliyo Trovoltaya : 3 sene önce soyduk olum biz o bankayı seni unutmuşuz kusura bakma iş güç işte.. haydaaa... iyisimi siz oraları düşünmeden izleyin bayaa iyi oluyo..
    Puan: 8
  • Lara Croft - Tomb Raider - Lara Croft - Tomb Raider

    aynı oyun gibiydi....

    valla mükemmel olmasa da hoşuma gitti yani... yalnız gerçek Lara o kadar gülümsemez..
    Puan: 7
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    sherminatör....

    İzlemeyen okumasin

    iyiydi.. hic bu kadar beklemiyodum.. bi 9 veririm valla... hersey yazılmıs ama kimse bahsetmediği için söylüyom: sherminatörü unutmayın, o salaklıkla nasıl götürdü Nadia' yı helal olsun... -ALERT: target is missing... (9 dedim ama 8 vermişim ya...)
    Puan: 8