zuxxi.com//sinema|geyiks

tarkovsky

Belediye Otobüsleri

"KAPILARA YASLANMAYINIZ" uyarısını, küçük bir p-r fermantasyonu(?) ile "KARILARA YASLANMAYINIZ" şeklinde yorumlayan afacan kent insanlarına saygılar sevgiler. Onlar bizim baştacımız.

Mahalle Maçı Adamları

Bi de bu çoluk çocuğun kendi aralarında kurdukları mahalle takımlarının teknik direktörlüğüne kendini atayan 35-45 arası herifler vardır. Fatih Terim komplekslerini sümüklü çocukların takımları üzerinde gidermeye çalışan bu fırsatçılara izin vermeyelim. Ne işin var senin o yaşta onca çocuğun arasında, git balık tut veya ne biliim tavla oyna. Git yaa...

Süpermarket

Bunların güvenlik görevlilerini nerden getiriyolar çok merak ediyorum. O dandik dedektörü tutuşlarındaki estetize Ramboluk ve dağınık bir kıyafetiniz varsa size fırlatılan bakışlar bu diyardan göçme sebebi olabilir.

Arkadaşa Rastlama

Bi de herangi bir caddede gördüğün ve pek de samimi olmadığın birini selamlaştıktan on dakika sonra farklı bir caddede tekrar görme hadisesi vardır ki bu bence en cansıkıcı olanıdır. Hemen kaçmak isterim oradan deliler gibi ama olmaz ve yine aptalca bir gülümseme alır yanaklarınızı.